Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
bencsik.jpg

Bencsik András: Nem médiaháború, túlélés

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A tavaly nyári migránsrobbanás és annak agresszív nemzetközi és hazai vissz­hangja, a külföldi és hazai balliberális médiumokból áradó rágalom és fenyegetés, amiért Magyarország védekezni mert, világossá tette, hogy a hazai és a nemzetközi proletár internacionálé hatalmi céljai érdekében sem a hazudozástól, sem a nyílt hazaárulástól, sem az európai civilizációt fenyegető veszély tagadásától nem riad vissza. 

Mindebből logikusan következik, hogy a normalitás erőinek, akik az európai kultúrát, a nemzetállami létezés kereteit meg akarják védelmezni az egyre erősödő civilizációs fenyegetéssel szemben, nem elég általános politikai és konkrét gyakorlati lépésekkel megvédelmezni a maguk pátriáját, hanem fel kell venniük a harcot a proletár internacionáléval is, annak kedvenc harci terepén, a médiában.

Magyarul, tényleges politikai erejüknek megfelelő mértékű teret kell nyerniük a média virtuális valóságában, hogy a professzionálisan megszerkesztett hazugságok, lejárató kampányok, uszítások és félreinformálások, jelentéktelen ügyek felnagyításával a jelentőségteljes ügyek elfedése és egyéb trükkök százainak alkalmazásával elbolondított és műveletlenségénél, valamint gondolati restségénél fogva könnyen befolyásolt alsó népréteghez az ő üzeneteik is eljussanak. Ezen egy ország sorsa múlhat.

Emlékezzünk vissza, milyen hatásosan terjedő sopánkodás fogadta a magyar–szerb határon épülő kerítést. Mennyi rosszindulatú és kárörvendő megjegyzés zúdult a magyar kormányra, milyen alávaló párhuzamokat vontak példának okáért a kommunista világrend vasfüggönye és a műszaki határzár között, mennyi gonosz tudósítás jelent meg a budapesti közterek aluljáróiban állomásozó, mérhetetlen koszt és bűzt terjesztő migránsok szenvedéseiről, és így tovább.

Mennyi ájtatos nyilatkozat jelent meg ezzel szemben a Willkommenskultur jegyében a jámbor és felvilágosult nyugat-európai államok derék polgárairól és polgárnőiről, amíg végül jól meg nem fogdosták és meg nem erőszakolták egyiküket-másikukat a szegény migránsok, többnyire csoportosan… Emlékezzünk az osztrák kancellárra, aki, mikor már ott is elkerülhetetlenné vált a kerítés építése, csak kapukat emlegetett, hatalmas szárnyakkal… Merkel mama pedig kitárta karjait, hogy keblére ölelje a szegény vándorokat…

Aztán kiderült, hogy baj van, nagyon nagy baj. A civilizációk találkozása balul sikerült, de már nem lehet visszafordítani a folyamatot, mert akik bejöttek, bent is maradnak, mindegy, milyen jogcímen. S ami még rosszabb, a jelek szerint az idén sokkal többen érkeznek, nem tudni, hol törve át az európai védelmi rendszer siralmasan gyenge vonalát. Nos, ebben a történelmi helyzetben megengedhetetlen luxus a hazudozás, a rágalmazás, a félrevezetés joga.

Ezt megtiltani azonban nem lehet, ugyanis e jogot a balliberális tábor a francia forradalom óta magának kisajátította, viszont szembe lehet szállni vele. A magyar társadalom szellemi értelemben vett felső rétegében, az elemző gondolkodásra képes és hajlandó emberek körében a polgári-konzervatív, azaz patrióta gondolat elsöprő népszerűségnek örvend. Az alsó néprétegben, ahol az emberek az aktuális bulvárhírek és bulvárhirdetések szerint alakítják életüket, nem törődve semmi mással, csak azzal, hogy nekik itt és most olcsóbb és jobb legyen, ezért vált kulcsfontosságúvá a jobboldal jelenléte. Ugyanis ezen emberek is választójoggal rendelkeznek.

 

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2823) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7708) Heti lámpás (322) Kultúra (9) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Életmód (1) Egészség (50) Sport (729) Gazdaság (713) Nézőpont (1) Politika (1582) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>