Ma 2021 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
1b6a5f5e41f485bceec54e3fcd7c1207.jpg

Bencsik András: Kövér László kimondta

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kövér László miatt tombol a liberális média. Ez a hisztériakampány önmagában elég bizonyíték arra, hogy Kövér Lászlónak, a Fidesz alapító tagjának, az Országgyűlés elnökének igaza van, mert amikor a ballib tábor ennyire visít, akkor nagyon az elevenébe találtak.

Fogalmazzunk ezért pontosabban:

1. Európa népessége megállíthatatlannak látszó tempóban, gyorsulva fogy.

2. Az Európába évtizedek óta beáramló idegen civilizációk tagjainak száma gyorsulva nő, ráadásul a migránsok körében a gyermekszületési ráta szokatlanul magas.

3. A nem túl távoli jövőben (már csak évtizedekben számolva) Európa számos országában az őslakosság kisebbségbe kerül.

4. Ismerve a beáramló civilizációk aktivitását, életerejét és kulturális bázisát, annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy az európai őslakosság az észak- és dél-amerikai indiánok sorsára jut, és csekély maradéka rezervátumokban végzi.

5. Az az európai nép, amelyik képes szembeszállni a liberális véleményterror (emberjogisták, feministák, genderaktivisták, homoszexuális propagandisták és mások) befolyásával, és képes rávenni magát arra, hogy ismét elegendő számú gyermek szülessen, az legrosszabb esetben szigetként túléli a civilizációs katasztrófát, jobb esetben példájával jótékony hatást kifejtve, esetleg meg tudja állítani az európai kollektív öngyilkosságot.

Ebben a helyzetben kell értékelnünk Kövér László szavait, s az elhangzott mondatoknak így máris nagyon fontos, messzire mutató értelmük van. Akkor tehát nézzük, most már higgadtan az alábbi sorokat (forrás: Magyar Távirati Iroda).

„»Nem akarjuk a Soros-félék nyitott társadalmát«, »nem akarjuk a genderőrületet« és azt sem – fogalmazott Kövér László a Fidesz kongresszusán –, hogy Magyarország olyan jövőtlen társadalommá váljon, ahol »férfigyűlölő nők« és »feminin férfiak« a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják. »Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk…« »Levegőt akarunk, szabad levegőt: önálló magyar Magyarországot akarunk, keresztény kultúránk, hagyományaink megőrzését, a nemzetek Európáját« – mondta a házelnök, választmányi elnök.”

Van önben elég bátorság ezeket a szavakat megérteni? Vagy már annyira elöntötte agyát az őrület, hogy csak vicsorogni tud? Hát ha még tud és hajlandó is gondolkodni, akkor hadd idézzem az eszébe a közelmúlt két civilizációs paradigmaváltását (több is volt). Az első Erdélyben játszódott le, ahol a kapzsi magyar földbirtokosok az olcsó román munkaerőt vándoroltatták be a drága székely munkaerő kiváltására, hogy nagyobb haszonra tegyenek szert… A második az ősi szerb földön, Rigómezőn, azaz Koszovóban zajlott le. Ide az albánok szivárogtak be szép lassan, amíg egyszer csak sokkal többen lettek, mint a szerbek… A többit tudjuk.

Ha tehát az európai öngyilkos tendenciával a magyarság szakítani tudna, és ad absurdum, annyi gyerek születne, amennyit egy-egy nőnek a Jóisten a férfi közreműködése révén megad, akkor évtizedek múltán a magyarság nem csupán visszafoglalná a teljes Kárpát-medencét, de túl is csordulna azon… A többit tudjuk.

Így kell értékelni Kövér László szavait. Bátor mondatok voltak ezek, mert megnyitottak egy kaput egy olyan beszédtémára, amelyről eddig szigorúan tilos volt szólni.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Heti lámpás (254) Nagyvilág (1454) Irodalmi kávéház (505) Tereb (140) Belföld (6) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Jobbegyenes (2009) Sport (729) Mondom a magamét (5234) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (171) Egészség (50) Történelem (14) Vetítő (37) Életmód (1) Gazdaság (657) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>