Ma 2021 május 13. Szervác, Imola napja van. Holnap Bonifác napja lesz.
Bencsik András: Hogy ki vált le kit?

Bencsik András: Hogy ki vált le kit?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az ellenzéki pártok és szabad harcosok csodafegyvere lett a korrupció.

Ezt hangoztatja George Sorostól Vona Gáborig mindenki, abban reménykedve, hogy talán sikerül a makacs magyar agyakba beültetni a gondolatot, hogy odafönt lopnak. De nem megy. A kormánypártok népszerűsége rendíthetetlenül az eget verdesi, és amint a mostani számban megtalálja az olvasó, ha pediglen azzal ijesztgetik a közvéleményt, hogy a korrupció elleni harc jegyében akár össze is foghatna Vonától Simicskán át a nagyeszű Gyurcsányig mindenki, aki a vágyott kormányváltás után nagyot haraphatna a koncból, akkor a közvélemény határozott léptekkel a kormánypártok felé indul el, és akkora támogatásról biztosítja a Fidesz–KDNP-t, amekkorát a világ még nem látott.

A Jobbik ugyanis, amint meghallotta George Soros maffiaállamról szóló had­üzenetét, egy, a korai szovjet elődeit idéző stílusban fogant plakáttal szórta tele – Simicska Lajos pénzén – az országot. Ebben a mutogatós plakátban, amit egy ideig sajnos úton és útfélen látnunk kell, a gondosan zselézett hajú Vona Gábor, mint történelmi előképe, a szemünkbe néző és ránk mutató vöröskatona mered ránk. Szerencsére nem azt mondja, hogy Te sötétben bujkáló ellenforradalmár, reszkess, hanem azt, hogy Mi veletek leváltjuk őket!

A mi az az egyesült ellenzék Sorostól Vonáig. Az ők Orbán Viktor és Rogán Antal, szürkére maszkírozva. De ki a veletek?

Mert én ugyan nem. És az a 64 százalék sem az ország választani képes és hajlandó népéből, akik ettől az édelgően rémületes neobolsevik kampánytól a jobbközép tábor védelmébe menekülnek. Velük aztán aligha váltja le Vona Gábor és a háttérben negédesen mosolygó statisztacsapat a két szóban forgó politikust.

Ami pedig a maradék 36 százalékot illeti, ők lehet, hogy örülnek Vona Gábor és, mondjuk, Gyurcsány Ferenc egymásra találásának, de az is lehet, hogy ez a végén körülbelül olyan sokk lesz a számukra, mint amit az egyszerű szovjet emberek éreztek, amikor először látták, ahogy a népet jelképező bátyuska forró csókban egyesül a hazáért harcoló frontkatonával. Bár igaz, ami igaz, ez az ősi orosz szokás manapság a művelt világban egyre népszerűbb…

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

Hozzászólások

Felzsák
2017-06-11 22:37
A jobbik a világ legjobb ellenzékje volt, addig a pontig amíg nem szavaztak a nemzet ellen csak azért hogy keresztbe tegyenek a Fidesznek. Annál a pontnál ténylegesen elárulták magukról, hogy felépítettek egy bázist és a hatalomvágy uralkodni kezdett rajtuk. Én abban reménykedem, hogy ha a jobbik lesüllyed Morvai Krisztina hölgyet továbbra is láthatjuk hazánk védelmében, Ő nekem a legszimpatikusabb személy a politikában. Az a gondolat hogy szélsőjobbtól - szélsőbalig mindenki összefog. hát ezt még senki sem tudta végiggondolni mivel járna. Anarchia a köbön. Köszönöm, nem szeretnék egy olyan országot mint ukrajna lett poroshenkóékkal

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (255) Belföld (6) Mozaik (83) Kultúra (6) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2024) Egészség (50) Irodalmi kávéház (505) Vetítő (37) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Tv fotel (65) Nagyvilág (1454) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Sport (729) Politika (1578) Gazdaság (657) Tereb (140) Autómánia (61) Mondom a magamét (5290) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>