Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Balliberálisok köszönjük, csak így tovább!

Balliberálisok köszönjük, csak így tovább!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elképesztő história!
Vekerdy Tamásról régóta tudjuk, hogy nem éppen a nemzeti alapon politizáló magyar kormányok híve és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk.
 
Az idős pszichológus azonban mostanra józan belátóképességének utolsó morzsáit is elveszítette. Legalábbis erről tanúskodik az a nyílt levél, amelyet az Élet és Irodalomban tett közzé és amelyet mi sem természetesebb mint, hogy a ]]>hvg.hu közölt.]]>
 
Már az is furcsa, hogy tegező hangnemben szólítja meg a miniszterelnököt - nem tudunk a kettőjük közötti baráti kapcsolatról, talán Tordai Bence "sikereit" irigyelte meg - aztán pedig a bibliát fordítja ki, illetve alakítja át saját izlésének megfelelően.
 
Ebből neki az jön le, hogy Jézus és tanítványai lúzerek voltak, Orbán Viktor és Matteo Salvini pedig a "győző". Mit mondjunk, érdekes egy megközelítés.
Mielőtt azonban azt gondolnánk, hogy íly módon hízelegni akar a magyar kormányfőnek és az olasz belügyminiszernek, Vekerdy megidézi a "magyarok által segített" holokausztot, és kijelenti: „Aki egy embertömeget masszaként kezel – zsidó, migráns –, az elindult a legyilkolásuk felé vezető úton.”
 
Köztudomású és már többször be is bizonyosodott, hogy amikor nácizzák fasisztázzák, kirekesztéssel vádolják balliberális oldalról a magyar kormányt, vagy éppen holokausztot emlegetnek, akkor végzi a legjobban a munkáját. Amikor a Vekerdy-félék ilyen mélységekbe süllyednek, az a legtöbb esetben a]]> jobboldal politikáját igazolja.]]>
 
Azt a tényt, hogy mind Orbán Viktor Magyarországon, mind pedig Matteo Salvini Olaszországban intézkedéseivel, a szárazföldi és a tengeri határ megvédésével a keresztény Európát védi, már meg sem említjük válaszként, ugyanis Vekerdy Tamást és elvbarátait/elvtársait ez nyilvánvalóan nem érdekli, ahogy nem is érdekelte soha.
 
Arra a kérdésre pedig, amit Vekerdy tett fel eme dolgozatnak csak nagyon nagy jóindulattal nevezhető irományában, jelesül, hogy „mi legyen a tengerben úszkáló felborultakkal?”, csak egyetlen választ adahatunk: legyen kedves feltenni azt az embereket szülőföldjük elhagyására buzdítóknak, az NGO-knak, a Soros-szervezeteknek, a brüsszeli korifeusoknak és persze a hatalmas profittal dolgozó embercsempészeknek!
A nácizással adott ismételt - persze nyilván akaratlan - segítséget persze ezúton is köszönjük.
Csak így tovább kedves magyarországi balliberálisok.
 
Juhász Attila 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Tereb (146) Történelem (18) Sport (729) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Vetítő (30) Egészség (50) Jobbegyenes (2823) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (322) Életmód (1) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Gazdaság (713) Kultúra (9) Mondom a magamét (7708)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>