Ma 2022 október 07. Amália napja van. Holnap Koppány napja lesz.
Az O1G hallucinogén hatásai

Az O1G hallucinogén hatásai

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mivel tizennégyen kedvelték az O1G-s profilképét, már látja is, hogy az Orbán-kormány bukni fog.

Kezdetben a delikvens a Facebook profilképére rászerkeszti az O1G-logót. Ilyenkor már kezdenek jelentkezni a hallucinációk, kormányváltást vizionál az illető.

Tüneteit később súlyosbíthatja, hogy egy tucat ismerőse kedveli az új, Simicska-féle obszcén kiszólásra utaló logóval ellátott profilképét. Ilyenkor már abban a tudatban ül a számítógép előtt, hogy mindenki utálja a Fideszt.

A valóságtól elrugaszkodva aztán azt vizionálja, hogy az ő ismerősi köre az egész Magyarország. S mivel neki tizennégyen kedvelték az O1G-s képét, már látja is, hogy az Orbán-kormány bukni fog.

Ezután nagy sebtiben, amíg tart a hallucináció, megoszt egy-két indexes cikket az üzenőfalán, s az arra érkező lájkok arról biztosítják őt, hogy az egész ország kormányváltást szeretne. Látása beszűkül a Nagykörútra és az ő pár száz ismerősére.

Pár barátjától megerősítést szerezvén egyre biztosabb abban, hogy a magát demokratikusnak nevező ellenzék leváltja a jelenleg regnáló kormánypártokat. Tévképzetei súlyosbodnak, amikor elolvassa a HVG-n, hogy a tüntetésen „tízezrek” vettek részt. „Hát ez az egész ország!”-gondolja magában, és Momentum-lila ködben látja a világot.

Az O1G-szer hatása a választás előtt csúcsosodik ki: ilyenkor az illető kétfarkú kutyákat, néppártosodott Jobbikot, határozott Karácsony Gergelyt, demokratikus Gyurcsány Ferencet és vidéken is ismert Momentumot lát.

Ám a szavazás után kezd elmúlni az O1G hallucinogén hatása: széthúzó ellenzéki pártok, választási vereség, narancssárga térkép, magyarázkodó szocialista képviselők, sorolhatnánk.

Az O1G-szer utóhatásai közé tartozik még a heveny diktatúrázás és önkritika helyett a sajtószabadság keresése. A valóságba visszacsöppeni mindig nehéz lehet, pedig hát az a tucat lájk biztos kormányváltást sejtetett!

Kiss Adorján - ]]>www.figyelo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (514) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Tereb (142) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mondom a magamét (6356) Belföld (8) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Egészség (50) Jobbegyenes (2436) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Sport (729) Mozaik (83) Gazdaság (667) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Történelem (15) Nagyvilág (1465) Autómánia (61) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>