Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Az igazi Sargentini-jelentés

Az igazi Sargentini-jelentés

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Itt valós bűnökről és bűnösökről van szó...

Orbán Viktor szerint a LIBE-bizottság bölcsőjében született jelentés nem más, mint egy politikai nyomásgyakorlás, melynek célja az, hogy Magyarország változtassa meg az álláspontját a bevándorlás kérdésében. Nos, nézzük meg, miként is szólna a jelentés, ha az egyes állításokat az unióra vetítenénk vissza, kvázi mi fogalmaznánk meg egy „vádiratot” az unió elárulói ellen. Hamar kiderül, hogy a Sargentini-jelentéssel szemben itt valós bűnökről és bűnösökről van szó, akiktől tényleg meg kell védeni Európa népeit.

Íme az igazi Sargentini-jelentés:

„A jelentés a demokráciát védi és teljes mértékben a tényeken alapul.”

„Veszélyben van a jogállamiság és a demokrácia, ezért az európai politikai elitet (eredetiben Magyarországot) meg kell büntetni”.

„Egyértelműen fennáll a veszélye annak, hogy az unió döntéshozói (eredetiben: Magyarországon) súlyosan megsértik az európai értékeket.” Nem védelmezik az unió közösségét, kultúráját, hagyományait. Migránsok milliói igazolványok és identitás nélkül mennek át a határokon, ott ahol negyven éve még lelőtték az európai embereket.

„Meg kell védeni az európai embereket (eredetiben a magyar embereket) az Európa Tanács (eredetiben a magyar kormány) lépéseitől”.

„Sérül az alapjogok érvényesülése.” Alapjogként a saját kultúránkban a saját életformánkat szeretnénk élni úgy, hogy ne nekünk kelljen alkalmazkodni a migránsok tömegei által behozott társadalmi szokásokhoz, kultúrához és valláshoz.

„Korlátozzák a nemzeti önrendelkezés (eredetiben az Alkotmánybíróság) hatáskörét.”

„Csorbították a bírói függetlenséget, a bíróságok a hatalom befolyása alá kerültek.” A bíróságok politikai nyomásra felmentik a bevándorló hátterű bűnözőket és terroristákat védenek.

„Romlott a sajtó- és a szólásszabadság helyzete, korlátozott a média-hozzáférés”. A sajtóban nem számolnak be a migránsok által elkövetett bűncselekmények nagy részéről, az erőszakokról, letiltják a közösségi oldalak ilyen jellegű beszámolóit, pénzzel elhallgattatják a családtagokat.

„Támadást indítottak a többségi (eredetiben civil) társadalom ellen.” Pénzzel és befolyással kívülről beleavatkoznak az országok belügyeibe és befolyásolják a szabad választások által kormányra került politika működését, szembe menve a választók tömegeinek akaratával.

„A felsőoktatási törvény veszélyezteti a kutatók szabadságát”. A liberális kutatók nem valós társadalmi és tudományos témákkal foglalkoznak, hanem teljesen érdektelen és szükségtelen ügyekkel pl. genderelmélet.

„ Sérülnek a kisebbségi jogok.” Az anyaországon kívül élő magyar kisebbségek sokszor nem kapják meg ugyanazokat a jogokat, amelyeket az unió a bevándorlóknak biztosít.

Javaslom a hetes cikkely szerinti eljárás elindítását az unió vezető tisztségviselői ellen, követelve a szavazati joguk megvonását és az uniós forrásaik csökkentését, mert bűnrészesek Európa elpusztításában! A pénzemberek markában vergődő nihilista vezetés elárulja az európai értékeket. Önfeladásra és az élőhelyük átadására kötelezi az őslakosokat. A keresztény vallás és kultúra helyett az iszlamizációt támogatja. A klasszikus családok és a gyermekek jogait semmibe veszi. Az emberi jogokra hivatkozva minden aberrációt előtérbe helyez, legalizálja a pedofíliát és a gyermekházasságot, kiszolgáltatott kisgyermekeket meleg párok játékszerévé tesz, genderelméletet oktat az óvodában, a terrorizmust és az erőszakot a városi élet velejárójának mondja, a normális társadalom felpuhításán és az eredendő emberi alapértékek lerombolásán munkálkodik.

„Teljesen nevetséges lenne, ha nem szavaznánk meg a jelentést és nem próbálnánk végigvinni a hetes cikkely szerinti eljárást!”

(Idézetek Sargentini asszony nyilatkozataiból az interneten magyarul megjelent cikkekből)

Brockhauser Edit - ]]>www.polgarportal.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Autómánia (61) Heti lámpás (259) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (513) Jobbegyenes (2340) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Nagyvilág (1465) Belföld (7) Sport (729) Tereb (141) Életmód (1) Mondom a magamét (6144) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Egészség (50) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Gazdaság (665) Történelem (15) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>