Ma 2018 június 22. Paulina napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
posfai-horz.jpg

Az igazi keresztény cégvezető nagyon megmondta a tutit az Orbán-rezsimről

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Pósfai úr esete a Orbánnal.
Húsvéti üzenetben örvendeztette meg Magyarország népét a Decathlon nevű multicég magyarországi ügyvezetője,bizonyos Pósfai Gábor, aki "pártállástól függetlenül" ugyan, de azért nagyon bele akart kötni a miniszterelnöknek, a Magyar Időkben megjelent húsvéti interjújába. (]]>https://444.hu/2017/04/17/en-kereszteny-emberkent-akar-ezt-ki-is-kerhetnem-magamnak-mondja-orban-viktor-husvetvasarnapi-beszederol-a-decathlon-ugyvezetoje]]>)
 
Mondandója egyik lényege, hogy magát keresztény emberként meghatározva azon ütközött meg, hogy a miniszterelnök a gyakorta alpári hangnem kísérte tüntetések kapcsán így fogalmazott: az embernek bizsereg a tenyere.
 
Nos, ha Pósfai úr hithű keresztényként kicsit jobban elmélyedt volna vallásának tanításában, akkor talán tisztában lenne vele, a bűn nem az az önkéntelen reakció, amikor valakinek bizsereg a tenyere, hanem amikor a tenyér lecsap.
 
Ilyenre is akadt példa Magyarországon, de akkor a tenyér tulajdonosa "arányosnak és szakszerűnek" ítélte meg azokat a bizonyos csapásokat, miközben szemeket lőttek ki, viperával vertek tüntetőket, az elcipelteket kínozták, megalázták.
 
Akkor valahogy nem hallottuk a keresztényi szeretet jegyében tiltakozó Pósfai úr hangját sem. Persze, lehet, akkor épp karrierje építésével volt elfoglalva, hogy aztán majd a zsarnoki Orbáni-rendszerben mint egy multicég ügyvezetőjeként hirdessen összefogást, csodálatos szavakkal: "El kéne kezdeni építeni valami normális társadalmat" (...) "szétszakadva, egymásra fújva, egymást hergelve ez nem fog menni".

Igaz, hogy a tüntetésekből, az azokat kísérő hozzászólásokból sugárzik a gyűlölet, a ]]>24.hu]]> forradalmár újságírói már akasztani akarnak, de nyilván erről is Orbán tehet.
 
Pósfai úr legfőbb baja mégis az, hogy "aljasul megint előjön az uszítás, a magyar emberek tudatos egymással szembe fordítása". Ezt már Kunhalmi Ágnes is nehezményezte, mert szerinte ebben az élhetetlen országban szembefordították például a „rokkantnyugdíjast a rendes nyugdíjassal”, „egyetemi hallgatót a gimnazistákkal".. (]]>http://magyaridok.hu/belfold/kunhalmi-es-ketagysejtuek-1568920/]]>)
 
Talán a jókedélyű képviselőnő pártjának jól sikerült szlogenével ("Fizessenek a gazdagok") is egyetért Pósfai ügyvezető úr?
 
Nyilván majd erről is ír egy keresztényi posztot.
 
Maurer Zoltán

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (125) Kultúra (3) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (31) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Tv fotel (65) Nagyvilág (1269) Heti lámpás (168) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (427) Mozaik (1) Egészség (50) Gasztronómia (538) Mozi világ (440) Mondom a magamét (2659) Belföld (2) Vetítő (37) Jobbegyenes (1283) Szépségápolás (15) Politika (1570) Sport (726) Gazdaság (590)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>