Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
Ausztria bekeményít

Ausztria bekeményít

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ha szükséges, lezárják a határokat is.

Az osztrák kormány tegnap bejelentette: kiutasít negyven muszlim imámot és bezár hét mecsetet. Ugyanis Ausztriában nem lehet külföldről finanszírozni vallási intézményeket és azok vezetőit. Ráadásul a kereszténység elleni uszításból is elég. Kíváncsian várom, hogy ezután mikor zúdul rá a „demokratikus világ” haragja Bécsre… A visegrádiak után ők is mennek a „rossz fiúk” közé, vagy elkezdtek dőlni a píszí-dominók?

„Kemény fiúknak” nevezte tegnapi rádióinterjújában az új osztrák és olasz vezetőket Orbán Viktor. S – mintegy a magyar miniszterelnök szavait alátámasztandó – Sebastian Kurz osztrák kancellár oda is csapott a píszí világnak.

„Párhuzamos társadalmaknak, a politikai iszlámnak és az iszlamista radikalizálódásnak nincs helye ebben az országban” – közölte a politikus, miután bejelentette, hogy hét mecsetet zárnak be, és legalább negyven imámot kiutasítanak az országból.

Helyén értsük: nem azért, mert muzulmánok. Azért, mert a keresztény kultúra megváltoztatására, helyenként eltiprására buzdítanak a vallásszabadsággal takarózva. Az egyik mecset például a terrorista gyökerű, szélsőséges Szürke Farkasok szervezethez tartozik – csak érdekességként; velük fényképezkedett egykoron Vona Gábor is.

A bezárások és kiutasítások másik oka: a vallási intézményeket, illetve vezetőiket külföldről pénzelik. Amit az osztrák törvények tiltanak. A jogszabályt mellesleg nem a mostani „migráns-ellenes fasiszta” néppárti-szabadságpárti kormány, hanem 2015-ben az euro-konform kabinet hozta.

Brüsszel akkor hallgatott, hiszen ez „csak egy jogszabály” volt. Ha baráti kormánynak ez kell pár népszerűségi pontért, hát hajrá. Már, amíg nyílnak a kapuk a migránsok előtt.

Az új osztrák kormány azonban – ha helyenként „finomkodó bécsi modorban” is – már nem kér az illegális bevándorlókból. Mulatságos újságcikkben olvasni: az osztrák főváros iskoláiba már több kis Mohamed iratkozik be, mint Hansi. Azonban, ha a Te gyereked kerül ebbe a környezetbe, egészen más lesz a „leányzó fekvése”. 

Kurzék közölték, nem fogják tűrni, hogy Bécs is Brüsszellé vagy Párizzsá változzon. Ha szükséges, lezárják a határokat is. Katonákat, harckocsikat vezényelnek a határra.

Ausztria „széplelkű” szubkultúrája sír, és Brüsszellel és Berlinnel együtt lépéseket követel az osztrák kormány ellen. De mit csináljanak? Ilyen-olyan eljárás, szankció?

Jól hangzik, most Brüsszelben és Strasbourgban meg is szavazná a többség. Csakhogy az már a jelenlegi uniós rendszer összeomlásához vezetne. Mert ha a Kurz-kormány kitart, akkor ellenük is marad végső lépésként a kizárással való fenyegetés.

S akkor mi lesz? A lengyelek szavazati jogát megvonják, mert saját maguk akarják megszabni igazságügyi rendszerük működését. A magyaroktól pénzt vesznek el a Stop Soros miatt. (Mellesleg, észrevették a párhuzamot a „külföldről való finanszírozás” tiltása miatt? Kit is védenek megint az EU bürokrata urai?)

De kétségünk se legyen, a csehek és a szlovákok is kapnak a fejükre, mert nem kérnek a migránsokból. Ehhez jönnek most a „keményfiúk”, az osztrákok és az olaszok. A dánokkal is kell valamit kezdeni, hiszen a minap betiltották a burka viseletét. Dőlnek a píszí dominók. 

Előbb vagy utóbb valakin példát kell statuálni, csakhogy egyre többen vannak a „renitensek”, és ha összefognak – akkor a merkeli-macorni-junckeri álomnak annyi!

Még a végén nem ők zárnak ki, hanem őket teszi partvonalra Európa lakossága.

fotó: tagesspiegel.de

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Mozaik (83) Gazdaság (705) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2789) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Történelem (18) Kultúra (7) Mondom a magamét (7549) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>