Ma 2018 április 22. Csilla, Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.
lugas-12-csikisor-768x501.jpg

A székely góbék újra kiszúrtak a Heinekennel

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hogyan tudod méregdrága reklámkampány nélkül letarolni a piacot?

Hogyan tudod méregdrága reklámkampány nélkül letarolni a piacot? Szívasd meg a Heinekent, ő majd gondoskodik a népszerűsítésedről, kétszer is. Az Igazi Csíki Sör marketingesei annak idején remekül meglovagolták a Heineken támadását és mindenkivel megismertették a márkát, anélkül, hogy ez pénzükbe került volna. Nem csak a Heineken béna stratégiája és a szerencse kedvezett a sör népszerűségének, hanem az íze is. 2015-ben az Igazi Csíki Sör nyerte a Budai Vár

Sörfesztivál Nagydíját (következő évben pedig testvéröccse, a Székely Sör). Tavaly már az ország egyik legnagyobb és legpompásabb gasztrorendezvénye, a
Békéscsabai Kolbászfesztivál hivatalos söre volt és gőzerővel beindult a magyarországi terjeszkedés is.

Az újabb övön aluli támadás eredménye még inkább a visszájára sült el. Nem könnyű a székelyek góbéságra berendezkedett eszén kifogni. A Heineken nem csak
presztízst: piacot is veszített, kukoricagrízes műanyag sörei helyett az IGAZI TILTOTT SÖRT fogják vedelni a magyar sörivók.

Ezen a néven él ugyanis tovább a betiltott márka. A székely marketingesek zseniális húzással lettek úrrá a helyzeten. Maguk mellé állították a közvéleményt,
egyben az ideális reklámot is összehozták és a lehető legtrendibb új nevet is „telitalálták”. A kapzsi és buta multi pedig szívott.

Ha annak idején, amikor Csíkszeredában beindították a Ciuc sör gyártását, magyar címkéjű szériával tesznek egy nemes gesztust az erdélyi magyarok felé, minderre nem került volna sor, a szentsimoni vállalkozás egy kis helyi sörfőzde lenne és nem zavarná a Heineken vizeit, pontosabban vizezett söreit.

De a Heineken inkább a románok kedvében járt, pedig annak semmilyen piaci relevanciája nem volt, míg egy magyar címkéjű verzióval legalább 5%-al növelhették volna a piaci részesedésüket Romániában.

Akkor hát menjenek panaszra Bukarestbe, hogy a székelyek elverték rajtuk a port, pontosabban a sört, hátha szolidarizálnak velük a román sörivók, bár a lúzereket azok is kiröhögik.

Azoknak, akik a munkanélküliséggel fenyegetett Heineken alkalmazottakkal zsarolnak minket érzelmileg, azt üzenjük: a frissen elbocsátott (vagy önként felmondó) munkásokat szeretettel várják az IGAZI TILTOTT SÖR munkaközösségébe, melynek piaci szeletét maga a Heineken növelte meg (ezúttal is ingyen és bérmentve), és ezáltal munkaerőhiányt is okozott.

Orbán János Dénes -]]> www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Tereb (125) Gasztronómia (538) Rejtőzködő magyarország (170) Nagyvilág (1248) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (31) Tv fotel (65) Gazdaság (588) Egészség (50) Irodalmi kávéház (419) Kultúra (3) Vetítő (37) Mondom a magamét (2483) Életmód (1) Politika (1570) Jobbegyenes (1251) Belföld (2) Szépségápolás (15) Heti lámpás (158) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Sport (726)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>