Ma 2021 október 28. Simon, Szimonetta napja van. Holnap Nárcisz napja lesz.
Gréczy nagyon ocsmányul viselkedett

Gréczy nagyon ocsmányul viselkedett

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezt nézzék!

„Orbánék szégyene, hogy magyarok milliói nem is álmodhatnak a nyaralásról” címmel adott ki közleményt a Demokratikus Koalíció nevében Gréczy Zsolt.

„Négymillió magyar ember fulladjon meg a város porában és álmodozzon egy jobb életről – így gondolja ezt a magyar kormány”

– fogalmaz Gréczy Zsolt.

„Egy nyugodt hét nem jut tízből négy magyarnak, miközben a kormány képes elhitetni minden ötödik választóval, hogy minden rendben van. Semmi nincs rendben. Mint egy nyári zivatar, úgy hűti le a kedélyeket a Publicus Intézet felmérése, mely szerint közel négymillió magyar nem is álmodhat arról, hogy eljut nyáron pihenni” – írja Gyurcsány hű fegyverhordozója.

„Akik mégis el tudnak menni néhány napra, azoknak sokszor arra sem futja, hogy egyenek egy rendes ebédet vagy vacsorát”

– fest drámai képet a DK politikusa, aki szerint magyarok többsége reménytelenül vergődik.

„Nem a kormánytól kell várni a változást, hanem attól a négymilliótól, melynek többsége ma még csendben tűr. Ha ők megmozdulnak, és azt mondják, hogy más életet akarnak, akkor lesz más élet. Ha az országot végsőkig kihasználó miniszterelnök és világa végre eltűnik, akkor kapják vissza a magyarok a pénzüket, a szabadságukat és a Balatont is, de ehhez ne a miniszterelnök belátóképességében bízzanak, hanem a saját erejükben” – próbál hangulatot kelteni Gréczy.

MTI -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (506) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Mondom a magamét (5664) Mozi világ (440) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (138) Belföld (6) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Egészség (50) Autómánia (61) Politika (1578) Gazdaság (662) Nagyvilág (1463) Jobbegyenes (2136) Vetítő (30) Történelem (14) Tv fotel (65) Heti lámpás (255) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>