Ma 2021 május 14. Bonifác napja van. Holnap Zsófia, Szonja napja lesz.
A Politico nevű portál, mint a balliberálisok ökle

A Politico nevű portál, mint a balliberálisok ökle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Fricz Tamás nem kímélte a Brüsszelitákat!

A Politico című uniós ügyekkel foglalkozó balliberális portál már a látszatra sem ügyel, s ahol lehet és ahogy lehet, fellép a nemzeti szuverenitását védő Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

A Politico ebben a tekintetben nem a politikával foglalkozik, hanem politizál.

A portál eddig sem volt kegyes hozzánk, de ez évben tovább durvult a helyzet.

Január 6-án megjelent egy elemzés a lapban, melyben arra kérték, szólították fel Joe Biden akkor még be sem iktatott amerikai elnököt, hogy avatkozzon be az európai politikába és támogassa azokat az erőket, akik Magyarország és Lengyelország megbüntetését akarják elérni. Ahogyan Varga Judit miniszter írta erről a közösségi oldalán, „jól irányzott csapást várnak el az amerikai elnöktől a liberális demokrácia védelmében.”

Ez önmagában elképesztő fellépés, ami egy ilyen típusú portáltól teljességgel szokatlan és elfogadhatatlan – és egyben alapjaiban megkérdőjelezi az oldal hitelességét, sőt komolyan vehetőségét.

De a portál még ennél is tovább megy: egy másik írásban arra szólítja fel az uniót, hogy tartson ki a jelenlegi vakcina-politikája mellett, mert különben veszélybe kerülnek az eddigi eredmények (?).

A Politico tehát azt akarja elhitetni a ma született bárányokkal, hogy amit eddig tett az unió, jelesül a Bizottság Ursula von der Leyen-nel az élen a vakcinák szétosztása terén, az eredményes volt. Olaf Scholz, német szociáldemokrata alkancellár ugyanerről annyit mondott, hogy amit a Bizottság eddig tett, az sz.. volt.

Nos, így tud a Politico még a sz…-ból is aranyat csinálni. Persze ezt is független-tárgyilagosan.

Ugyanebben az írásban természetesen keményen bírálják azokat az országokat, amelyek „különutas” politikát folytatnak, és nem várják meg a végtelenül hatékony Bizottság vakcina-beszerzéseit – mondjuk azért, tegyük hozzá, mert a polgáraik életét szeretnék megvédeni. Nagy bűn ez!

És valóban: a Politico szerint a föderális globalista koncepció fenntartása a legfontosabb, az életek csak utána következhetnek.

Így írnak ugyanis: „…nagy őrültség volna engedni a türelmetlenségnek és licitháborúba kezdeni a gyógyszergyárak kegyeiért, vagy az oroszokhoz, illetve a kínaiakhoz fordulni, miközben azok készítményeit még nem engedélyezte az európai hatóság. Ez ugyanis azt üzenné az egy éve szigorú korlátozások között élő embereknek, hogy bizonyos tagországok elvesztették hitüket a közös stratégiában és intézményekben, beleértve a Bizottságot is.”

Értik ugye, ezt az ördögi logikát?

Azért ne szerezzünk be mi magyarok vagy más tagállamok unión kívüli vakcinákat, és így ne mentsünk meg emberéleteket, mert ha így teszünk, akkor az emberek elvesztenék a hitüket a közös intézményekben, beleértve a Bizottságot is.

Vagyis, áldozzuk fel az emberéleteket a Bizottságért… Másképpen: az eszméért.

Emberek, itt van újra a velünk élő kommunizmus: a Politico.

Mert hogyan is mondta Virág elvtárs a Tanú című klasszikusban szerencsétlen Pelikánnak?

„Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.”

Bízzunk, higgyünk tehát a Bizottságban és Ursula von der Leyenben!

Vagy inkább dobjuk szimbolikusan a szemétbe a Politicot, ha kérhetem.

Fricz Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Tv fotel (65) Belföld (6) Egészség (50) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Sport (729) Irodalmi kávéház (504) Nagyvilág (1454) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Gazdaság (657) Tereb (138) Kultúra (6) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Jobbegyenes (2026) Mondom a magamét (5294) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Politika (1578) Heti lámpás (255)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>