Ma 2021 október 20. Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
A patkányozó Ujhelyi most egy hamis Bayer Zsolt-idézettel próbálkozott

A patkányozó Ujhelyi most egy hamis Bayer Zsolt-idézettel próbálkozott

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Itt a legújabb botrány!

A szocialisták uniós kampányfőnöke egy hamisan Bayer Zsoltnak tulajdonított, kitalált mondattal próbálta meg mentegetni a patkányozást elkezdő Bangónét. Mivel a Magyar Nemzet főmunkatársa soha nem mondta vagy írta le az őt hírbe hozó mondatokat, ezért Ujhelyi jelentős kártérítést fizethet majd. Bayer Zsolt ugyanis a Pesti Srácok című lapnak megerősítette: beperli Ujhelyit és mindazokat, akik terjesztik a hamisan neki tulajdonított mondatokat.

Az MSZP patkányozásba belebukott kampányfőnöke, Ujhelyi István az ATV Egyenes beszéd című műsorában Bangóné Borbély Ildikó mentegetése közben közölte a következőket:

Bangóné Borbély Ildikó nem akart szavazókat sértegetni, senkit nem akart megbélyegezni. De hogy erre egy hazug kampányt indítson a Fidesz, és mi hetekig csak bámuljunk, és nézzük, hogy hoppá, az egész ország úgy tudja, hogy egyébként mi a Fidesz szavazóit bélyegeztük meg, miközben Bayer Zsolt tavaly azt mondta, hogy az összes állat, aki egyébként nem az a 2,8 millió, aki a Fideszre szavazott, az takarodjon az országból. Ilyesmi mondata volt ugye tavaly Bayer Zsoltnak.”

 

Ujhelyi nagy valószínűséggel arra a szövegre utalhatott a gusztustalan érvelése során, amely megtévesztő idézetet – Bayer Zsolt fényképéhez csatolva – DK-s, szocialista és jobbikos internetes aktivisták tavaly óta terjesztenek a közösségi oldalakon:

Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!”

A Magyar Nemzet munkatársa azonban soha nem írt vagy mondott ilyeneket. Ezt a publicista most ismételten megerősítette a Pesti Srácok című lapnak nyilatkozva, emlékeztetve egyúttal arra, hogy ő már a hamis idézetek első megjelenésekor külön blogbejegyzésben cáfolta, hogy azok tőle származnának.

Bayer Zsolt azt is bejelentette, hogy pert indít Ujhelyi István, az Index, a Népszava és mindazon médiumok ellen, amelyek neki tulajdonították a hamis idézetet.

A legújabb botrány alapján nem ördögtől való talán az a kérdésfeltevés, hogy az MSZP vajon mikor válik meg a kommunikációs katasztrófákat egymás után a pártjára szabadító Ujhelyi Istvántól, a szocik európai parlamenti kampányfőnökétől?

Vincze Viktor Attila - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (506) Mozaik (83) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Egészség (50) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (5644) Sport (729) Heti lámpás (255) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (662) Tereb (138) Jobbegyenes (2132) Belföld (6) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Politika (1578) Nagyvilág (1463) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>