Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
4a097862b5e8ffdf47307fc57c1c6e93.jpg

A női princípium, mint készpénzhelyettesítő eszköz

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Érzelmileg annyira sebezhetők, lekvárok vagyunk, hogy képesek voltunk felháborodni a kölni multikultis szilveszter miatt, pedig vándor barátaink ennél százszor cifrább dolgokat is elkövetnek, míg ideérnek az ígéret és a politikailag teszetosza rendvédelem földjére.

Nem, most nem a lefejezésre, meg a nők savval húsvéti meglocsolására utalunk finoman, hanem azokra az apróságokra, melyeket annak érdekében cselekedtek meg, hogy által legyenek embercsempésződve Európába. Rögtön itt van a legkedvesebb kalandunk példázatként: az egyik holnapnémetje, megtakarítások, valamint saját gumicsónak és vízi jártassági hiányában, ]]>30 napos futamidőre bérbe adta a feleségét]]> az embercsmpészeti szakembereknek megkölnözés céljából, mintegy készpénzhelyettesítő eszközként, vocherként bontakoztatva ki az asszony női princípiumát.

Aztán, hogy csavar is legyen a hindzsábon, a férj, néhány nap után maga is csatlakozott a csoportfoglalkozáshoz, miért is ne alapon.

Van kérdés?

Míg az európai norma az, hogy a keményen dolgozó férj felveszi a hitelt és elviszi Horváthországba a családot, addig migránséknál – ezek szerint – egészen máshogy értelmezik a családi kirándulást. Biztosan nem volt könnyű letárgyalni a legkedvezőbb feltételeket, az izzasztó alkufolyamat végén 30 napban állapodtak meg a szerződő felek. Ez azt jelentette, a csempészek egy hónapon át azt csináltak az asszonnyal, amit akartak. Ha libnyafik lennénk, most azt mondanánk, ez jó, mert így legalább megmenekült az asszony a csomagcipelés terhétől, de ez egyáltalán nem biztos…

A bérbeadott feleségek – már amelyik felismerte, hogy ez Európa és elméletileg vannak törvények – a célállomáson rögtön fel is jelentették férjüket, elvégre a vocherizálták őket, ami majdnem annyira szörnyű, mint amikor ]]>kettősmércés Jámborandrás állítólagos barátnőjének állítólag megfogták a seggét a 47-es villamoson]]>.

Itt zárójelben kénytelen vagyok megjegyezni, ez a seggfogdosós udvarlás kb. 20 éve kiment a divatból. Se szórakozóhelyeken, se villamoson nem fogdosnak az emberek egy-két perverzen és mutagatósbácsin kívül. Azokat meg félfordulatból pofán szokás baszni, nem pedig “férfiakra jellemző általános gyakorlatként” írni róla egy harmatgyenge fogalmazást. Szóval aki erre hivatkozva próbálja mentegeti a kölni migráncskodást, az egyrészt hazudik, másrészt egy fasz, harmadrészt csináljon valamit az íráskészségével. Zárójel bezárva.

A feljelentésnek távolságtartási végzés lett az eredménye, amit vagy betart a bérbeadó vagy nem. Azokban az esetekben, ahol a férj később ráébredt arra, hogy ezzel őt – a nagyszerű arabus férfiút, kontinensek hódítóját- megcsalták és megszégyenítették, a vocherizált feleséget ismeretlen helyen tárolják a hatóságok. Merthogy kötelessége volna agyonverni, miután kipihente az utazás fáradalmait…

Az valamiért senkinek nem jutott eszébe, hogy lendületből basszák vissza a tengerbe az ilyen állatokat. Talán ha szelfizás közben rámarkolnak Merkel nénire, lesz valami előrelépés az ilyen ügyletekben, addig álmélkodva figyelhetjük tovább a német nép szorgalmas öngyilkosságát…

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Kultúra (9) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7719) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (322) Egészség (50) Sport (729) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Vetítő (30) Belföld (11) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Gazdaság (713) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2825) Tereb (146) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>