Ma 2021 április 11. Leó, Szaniszló napja van. Holnap Gyula napja lesz.
A Momentum kommunista kiáltványa

A Momentum kommunista kiáltványa

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Georg Spöttle kiakasztotta Fekete-Győréket!

Na vége a várakozásnak, új hajnalra ébredtünk, mégpedig egy vörösre, mivel FeGyőr bemutatta a Momentum programját. Ha pártprogramra gondolunk, akkor ugye a legfontosabb kérdések jutnak eszünkbe, mint munkahelyteremtés, adópolitika, családvédelmi jogszabályok, monetáris politika, bűnmegelőzés, hadseregfejlesztés, nemzetközi kapcsolatok, külkereskedelem,…
 
Ez is a normális, hiszen ezek határozzák meg az ország és a nemzet jövőjét, jólétét.
 
Most viszont az őszirózsás forradalom Rákosi remixét adta elő a borostás emberke. Nem a nemzet fejlődése, hanem a személyes kicsinyes, aljas bosszú (bár nem értem miért, meg mi okból) fontos neki és párttársainak. Belegondoltam, ha a Fidesznek lett volna valaha ilyen „progromja” (direkt írtam el), már bevonulnának a kéksisakos ENSZ csapatok.
 
Na de, nem szaporítom a szót, hanem olvassatok bele a lyrics-be:
+ Meg kell akadályozni a közigazgatásban a bizonyítékok eltüntetését vagy pont, hogy azt, hogy egyes gyanús ügyleteket utólag lepapírozzanak.
+ Semmilyen repülőtérről nem engednének felszállni magánrepülőgépet.
+ Befagyasztanák a folyamatban lévő közbeszerzéseket, amíg megvizsgálják, mivel lehet tovább haladni és mit kell felülvizsgálni.
+ Állami hirdetésstopot rendelnek el a médiában, hogy az állami hirdetések útján ne finanszírozhassák a médiát.
+ Visszaadják az önkormányzatoknak a tőlük elvett forrásokat.
+ Elindítják „a felcsúti pert” – ezt Fekete-Győr szereti így emlegetni, (egy új Nürnbergi Pert vizionál)
+ Eltávolítják a politikai kinevezetteket a minisztériumokból és az állami intézményekből.
+ Kiemelt védelmet biztosítanak a közérdekű bejelentőknek és a korrupciót leleplezőknek (ergo egy besúgóhálózatot hoznának létre a régi minta szerint)
Innen már csak egy lépés a kuláklista, a fekete vágás és a fekete autó. Ez a programjuk, fenyegetőzés, rombolás, pusztítás és egy árva szó sincs az innovációról, az építésről. Egy igazi diktátorpalánta vágyálmai…
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Tv fotel (65) Sport (729) Tereb (140) Mondom a magamét (5217) Mozaik (83) Életmód (1) Vetítő (37) Kultúra (6) Autómánia (61) Nagyvilág (1454) Egészség (50) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (254) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (657) Politika (1578) Irodalmi kávéház (505) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2002)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>