Ma 2021 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
zsoharzsuzsa-660x330.jpg

A migránssimogatóból lett migráns a migránsoknak gyűjt – ezek sose állnak le…

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Valami Zsohár Zsuzsa (alliteráló nevű) kendős bölcsészasszony, a májgréjsön éjd volt szóvivője lelépett Österreichbe.

A derék perszóna most ]]>büszkén hangoztatja, hogy migri lett]]>. Legalább nem menekültet mondott.

S ott a mesés Burg, az éteri Mariahilferstrasse és a csodás Kunsthistorisches Museum környékéről menti a migránsokat – Aleppóban. Saját szavai szerint a Facebook, a Twitter és az egyéb online hírforrásokra támaszkodva tájékoztatja az érdeklődő újságírókat. Sajnos erre öntelt ostobaságra már nincs elég kifejező szavunk.

„Mindemellett természetesen igyekeztem az összes oldalról tájékozódni, hogy lehetőleg objektív képet rakjak össze a magyar újságíróknak.” – nyilatkozta.

Mert a magyar újságírók nyilván nincsenek a Facebookon és nem tudnak Twittert olvasni.

Mi több: az, hogy ő kimeneküle az orbánfasizmus bástyái mögül a szabad levegőjű Ostmarkba, az kérem nem akasztotta meg migráns- és arabmentő tevékenységét. Nem. Ő onnan is gyűjt a szíreknek, mindenféle dolgokat, takarót, ruhát, gyógyszert, egyebeket – pénzadományokból.

„Készpénzt nem szabad átküldenem a határon, lélegeztetőgépre, műtőfelszerelésre, sebészeti eszközökre, mentőautóra gyűjtök. Szinte mindent Törökországban szerzek be, nincs esély máshonnan a török vámrendszer miatt. Minden számlát meg lehet nézni a Facebook oldalamon. Sok fájdalomcsillapító meg antibiotikum is kell, mert az idén szokatlanul hideg van arrafelé, fagypont körüliek az éjszakák, sok a megfázás.” – mondotta el az érdeklődő ójságírónak.

Ilyenkor gondolkodunk el azon, hogy ennek az asszonnak amennyi energiája van, speciel a magyarországi cigányságon is segíthetett volna. Továbbá azon is, mi a fenéből él.

De legyen. Ha valaki, hát Zsohár Zsuzsa fogja megoldani a válságot, akit saját bevallása szerint Szíriába ugyan nem engedtek be, de hát minden számlája nyilvános. Azaz le van írva egy Fészbúk oldalra a számlaszám.

S, ha a Fácsére le van írva, akkor az már bizonyosan átlátható. Mindenkinek ajánlom tehát, járjon elő jó példával. Én is leírom majd a számlaszámom, lehet rá adakozni, s mivel a Fészbúkon le van írva, nyilván az is üvegkristályátlátható lesz mindenkinek, hogy mire is fordítom. S ha elugrom például Törökországba a Riviérára, az is természetesen a tiszta, őszinte segítség ősforrása lesz. Mottóm a következő, ha már az asszony neve alliterál (Zsohár Zsuzsa), akkor én rímelek:

„Én a migránsok kérését akkor hallom,
Ha lengén sütkérezem a tengerparton,
S megszakad a migránstól a szívem, ha filigrán
A mediterrán török Riviérán ..”

PS: Azért a tisztelt ójságíró megkérdezhette volna, hogy megvan-e még az arab bohóca, aki elé ki kellett sietnie a festői görög szigetvilágba. Természetesen az adományokból.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Nagyvilág (1463) Tereb (138) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5743) Flag gondolja (33) Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2168) Vetítő (30) Életmód (1) Gazdaság (663) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Mozaik (83) Történelem (14) Belföld (6) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1578) Irodalmi kávéház (509) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>