Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
A liberálisok leggyűlöltebb minisztere

A liberálisok leggyűlöltebb minisztere

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kedvenc gyógypedagógusom...

Hála Magyarország törvényes kormányának, már ilyenem is van, amit korábban sosem gondoltam volna. Méghogy a gyógypedagógia szórakoztató is lehet? Bizony, ha maga Szijjártó Péter Külgazdasági- és Külügyminiszter Úr, a liberálisok egyik leggyűlöltebb minisztere gyakorolja.

Gyógypedagógusnak lenni pedig bizonyára nem könnyű feladat. Az a rengeteg – számunkra, egészséges emberek számára egyértelmű dolog – sérült embertársainknak bizonyára újbóli és újbóli ismétlés után érthető csak meg. Ehhez rengeteg önfegyelem, önuralom, empátia és jóság szükségeltetik, ami Külgazdasági- és Külügyminiszter Úrban láthatóan kivételesen nagy mennyiségben van jelen.

Gondoljunk csak bele az ő helyzetébe!

Rengeteg utazás, fárasztó gazdasági tárgyalások a világgazdaság fontos szereplőivel, amelyekre nagyon alaposan fel kell készüljön, ha a nemzetgazdaságunk számára megfelelő pozíciókat akar kiharcolni. Márpedig az utóbbi 5 évben remek pozíciókat harcolt ki, tehát ez is bizonyítja, hogy kiválóan és nagy odaadással végzi ezt a nehéz feladatot. Az ilyen, már önmagukban is kimerítő, hosszú repülőút utáni tárgyalások végeztével, pedig nem a luxushotelek elnöki rezidenciáiban jakuzzizik, hanem a szerény ellentételezést jelentő pilótakeksz és tonik társaságában elautózik a külföldi nagyvárosok távoli stúdióiba, parlamenti vizsgálóbizottságaihoz, hogy ott lényegében társadalmi munkában próbálja meg szembesíteni a valósággal liberális fogyatékkal élő embertársainkat.

Sajnos az a mértéktelen mennyiségű kábítószer, ordító szexhiány és végzetes belterjesség, amelyek ezzel a szörnyű betegséggel járnak, nagyon nagy mértékben torzítják, illetve egészen pontosan szűkítik a tudatot. Ezért Szijjártó Péter Külgazdasági- és Külügyminiszter Úr sosem lesz mérges, vagy ideges a kedves betegre. Ezt a Csernus által gyakorolt iskolát mintegy meghaladva kedves derűvel világosítja fel az illetékest arról, hogy Magyarországot még mindig nem a CNN vagy a LIBE-bizottság, hanem Magyarország kormánya kormányozza. Felhívja a teljesen torzult, párhuzamos valóságban élő beteg figyelmét arra, hogy neki nincs is szavazati joga, ha Magyarország sorskérdései, illetve az általa követett irány kerül terítékre, valamint arra is, ha ő maga állította korábban azt, amit Külgazdasági- és Külügyminiszter Úr szájából hazugságnak bélyegez.

Mindez leírva persze egyszerűnek tűnhet, de egyáltalán nem az. 

Az a végtelen empátia, kedvesség, és mélyből jövő jóság, ami Miniszter Úrból árad, mégis példátlan. Ismerjük el, melyikünk nem osztott még virtuális pofonokat egy-egy ilyen meghallgatás vagy médiafelkérdezés alkalmával, amikor a saját nagyszerűségéről és igazáról láthatóan fanatikus hittel támadó páviáncsorda a legszemtelenebb módon akar falatokat tépni az emberből? Miniszter Úr ilyenkor is higgadt, nyugodt, kedves, de kellően erélyesen emlékezteti a páviánt, hogy mit szokott vele tenni az a tigris, amelynek rácson való áteresztését oktondi módon épp ő követeli a legnagyobb hangerővel.

Ilyenkor a szerencsétlen beteg néhány pillanatra tudatára ébred, visszahőköl, és hirtelen eljut annyi a nagyon beteg elméjéig, hogy Miniszter Úr féltőn óvja még az ő szerencsétlen életét is, de hogy milyen a gyógypedagógus élete… Ezek a pillanatok bizony szó szerint pillanatok általában, ugyanis a beteg ilyenkor megalázottan ül leforrázva a stúdióban. Hebeg-habog, nem érti, hiszen, amikor a tartótisztjei kijelölték számára a témát, akkor nem erről volt szó. Látszik rajta, hogy kavarognak benne az érzelmek, és nem tudja, merre az előre.

Ez a kavargás azonban hamar leülepszik, és néhány óra múlva már ugyanolyan magabiztossággal beteg, mint előtte volt. Ezért is szükségeltetik Miniszter Úrnak végtelen türelem, hiszen az ilyen fokú liberalizmusban szenvedőket gyógyítani sajnos már nem lehet. Néha-néha néhány pillanatra visszatérnek közénk, de utána ismét visszaesnek, és Miniszter Úr következő látogatásáig már ott is maradnak.

Mindegy, ez már nem a mi hibánk.

Én – a sziszifuszi jelleg ellenére – imádom Miniszter Úr munkáját. Nála csak egy minisztert imádok most jobban, Benkő Tibor Honvédelmi Miniszter Urat, de neki most annyi Leopard 2A7+ tankja lesz, hogy esélytelen megelőznie bárkinek a kormányból! <3

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2819) Történelem (18) Egészség (50) Mozaik (83) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Életmód (1) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Mondom a magamét (7668) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Gazdaság (711) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (320) Politika (1582) Autómánia (61) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>