Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
costume-ball-c-2-675x443.jpg

A hülyeség házhoz jön II. – Legyünk igazságosak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Korunk az agyhalottak kora. Minél ütődöttebb valaki annál kevesebb trauma éri és annál kevésbé árt neki ami történik körülötte.

„A demokrácia arról biztosít, hogy ne kormányozzanak minket jobban, mint ahogy megérdemeljük.”

George Bernard Shaw

Elhatároztam, hogy tekintettel a műfaji egységre, sorozatot indítok mely mindazon képtelenségeket tartalmazza majd, amik bekopognak a mindennapjainkba és muszáj beszélni róluk, különben belefulladunk a tömény hülyeségbe. Tekinthetjük ezt akár egyfajta írásbeli pszichoterápiának is, melynek során az agy megszabadulni igyekszik a működését gátló dolgoktól.

Következő darabunkat az a hír indította el, miszerint a távoli ködös Skóciában az esők, a whisky és a skót hegyi marha hazájában, engedélyezték, hogy a mohamedán rendőrnők szolgálatban is viselhessék a rájuk jellemző fejkendőt, a hijabot. Többek között azért, mert a 17 ezer főt számláló skót rendőrségben csak 175 nem fehér szolgál, ami elviselhetetlen. Még Nessie is tiltakozik Loch Nessben. Úgy hiányzik nekik egy arab Sherlock Holmes, mint egy falat kenyér.

A skóciai eset teljesen az agyára ment egy Ruprecht Polenz nevű német politikusnak is. Aki lelkesen javasolta hasonló intézkedések azonnali bevezetését Németországban is. Nincs elég bajuk úgy látszik.

Régebben még meglepett volna, hogy a derék Ruprecht CDU-politikus, mára azonban nyilvánvalóvá vált, hogy a ’68-as hagyományok, a politikai korrektség és az általános, tompa ostobaság segítségével a Bundesmutti sikeresen gleichschaltolta a német politikát. A „bal” és a „jobb” oldal között alig van szabad szemmel észrevehető különbség; talán a CSU lóg csak ki a sorból.

Ők viszont kedvelik Orbánbasit, tehát fasiszták nem számítanak.

Polenz régi iszlamofil, elnöke a Keresztény-Iszlám párbeszéd Koordinációs Tanácsának (KCID). Elmeállapotáról árulkodik, hogy szerinte fel kellene venni Törökországot az EU-ba. Az egész KCID-t az állam évi 425.000 € -val támogatja, ami viszont már az állam elmeállapotára jellemző. Fő tevékenységük, hogy „párbeszédet” kezdeményeznek a „mérsékelt” mohamedán vallási vezetőkkel. Ők azok, akik nem akarják azonnal halomra gyilkolni a hitetleneket, ha és amennyiben azok megfizetik a dzsizja-t, a keresztényekre kivetendő adót, amit mostanában nem így, hanem szociális ellátásnak neveznek. De a lényeg ugyanaz. Mi fizetünk, ők zsebre teszik és többet akarnak. Amúgy a „mérsékelt iszlám vezetők” senkit sem képviselnek magukon kívül, az övéik ugyanis tesznek a véleményükre.

Ezt a hijabot a mohamedán nők bizonyára szeretik viselni, továbbá amennyiben nem teszik, úgy megkövezés, élve eltemetés, vagy hasonló, a neheztelés kifejezésére rendkívül alkalmas, mohamedán dorgálás jár érte. Gondolom készítettek ebből valami különleges rendőri kivitelűt, például kevlárból, hogy a golyó is lepattanjon róla és feltehetően létezik valami belső erősítéssel ellátott roham-hijab is. Ez nagyszerű hír, azonban véleményem szerint a jó úton nem elég csak egy lépést tenni. Bizonyos esetekben alkalmas lehet a teljes testet és arcot elfedő burka is. Felül a tüzes fekete szemek, alul kilóg a géppisztoly. Jobb mint a rendőrló. Nincs az az elszánt, az iszlamofóbia ellen küzdő baloldali tüntetés, melyet a kukagyújtogatás fázisában szét ne szórna néhány ilyen rendőrnő megjelenése. A nyomaték kedvéért egyik-másik fel is robbanthatná magát. Futna ki merre lát. Mondjuk anti-terrorista akcióknál bevetésük kontraproduktív, mert elképzelhető, hogy a tudatlan kommandósok lelövik valamelyiket.

Mindenesetre, amint mondottuk, nem állhatunk itt meg. A rendőrség kötelékében számtalan vallás hívei találhatóak meg és mindannyian joggal elvárhatják a hasonló elbánást. Így az igazságosság nevében természetesen engedélyezni kéne, hogy a török származású rendőrök turbánt viselhessenek. A tetején kék villogóval és esztétikai okokból kócsagtollal. Mellé szolgálati handzsárt, „Meine Ehre heißt Erdogan” felirattal és a vízágyúkra pedig felírhatnák „Allah nedves!”, csak hogy a tüntető tudja, ki fröcskölte le. Nem tekinthetünk el továbbá az egyéb vallások igényeinek kielégítésétől sem.

  • A szcientológusok például öltözhetnének Xenu-nak, annak is komoly elrettentő hatása lehetne, vagy ami még ijesztőbb, L. Ron Hubbardnak.  Fizetős agykurkász tanfolyamokkal támadnának a bűnözőkre, és azok elől nincs menekvés.
  • A Jedi vallásúak öltözhetnének rohamosztagosnak, vagy Darth Vedernek. A rablókat az erő segítségével fognák el és tennék ártalmatlanná.
  • A sátánisták pedig Merilyn Manson, vagy Alice Cooper egyenruhát viselnének. A parádékon death metal zenére vonulnának fel, fokozva népszerűségüket.
  • A Krisna-tudatúak felléphetnének a szokásos sárga klepetusukba, csinos tinccsel a kopasz fejükön. Ők csörgődobokkal támadnának a bűnözőkre, amivel rövid úton megőrjítenek azokat.
  • A New Age hívők – tanításuknak megfelelően – öltözhetnének bárminek és csinálhatnának bármit. Ez ugyan kissé konfúzussá tenné a rendőri munkát, de hát az igazságosság mindenekfelett.
  • A zsidók kalapban és göndörödő pajesszal őrizhetnek a közbiztonságot. Különösen garázdálkodó mohamedánok ellen lennének bevethetők.
  • És így tovább.

Ha a fentiek megvalósulnak, akkor elmondhatjuk, hogy társadalmunk hibátlanul nyitott és sokszínű, a szó szoros értelmében. Csak a rendőrség helyett jelmezbál lenne , az viszont kit érdekel.

]]>http://aristo.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Belföld (11) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Autómánia (61) Tereb (146) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (711) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Egészség (50) Mozaik (83) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7667) Heti lámpás (319) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2818) Sport (729) Politika (1582) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>