Ma 2023 február 03. Balázs napja van. Holnap Ráhel, Csenge napja lesz.
A hajnali botorkálásból politikai infantilizmus lett

A hajnali botorkálásból politikai infantilizmus lett

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Emlékezetes balkanyart vett G. Lajos.

ex-NER-közeli vállalkozó és ex-NER-közeli médiatulajdonos kétségbeesett háborúja a Doktorminiszterelnökúr ellen, miután részegen, piszkos zakóban, egy átitalozott éjszaka után hajnaltájban összekente saját hirdetőoszlopait az Orbán-ellenes technikai nagykoalíció egyetlen érdemi mondanivalójával, és ebből Vona Gábor programot hirdetett.

Az emlékezetes G-nap óta vártunk arra, hogy Símacska Lajos, a megtért milliárdos, aki már nem is oligarcha megmutassa Orbánnak, hogy merre hány méter. Egyesek egyenesen egy titokzatos széf még titokzatosabb tartalmáról deliráltak, ami úgy söpri el a NER-t, hogy még az alkotmány is visszaáll az eredeti, 1949-ben demokratizált változatára.

Ehelyett összefirkálta a saját plakátjait, Vona meg a baloldali szavazóknak könyörög.

A múlt pénteki tüntetés gyakorlatilag egy Igen válasz volt Gulyás Marci Közös Ország Mozgalmára, gyurcsányék és a szocialisták kivételével minden ellenzéki párt a tiszteletét tette az egykori, önmagát nemzeti radikálisnak, mások által tufa, tapló szélsőjobboldalinak definiált Jobbik tüntetésén. Talán csak Vágó Gábor az, aki szerint lehet más a politika, és pusztán az Orbán ellen érzett gyűlölet még nem ad felmentést a magyar demokrácia legsúlyosabb pártfinanszírozási mutyijára. Mások szerint semmi nem számít, csak az összefogás, valamint az „és a Fideszt miért nem büntetik meg?” tételmondat.

Amúgy miért is kellene? Mert kiszervezte a negatív kampányát egy civil szervezetnek. Ezt a Jobbik is megtehette volna, de még erre semmiségre is képtelennek bizonyultak a „Magyarország legnagyszerűbb értelmiségi hátországával” megerősített „szakértők”.

Sokan rebesgetik, hogy Simicska Lajos igazából nem is veszett össze Orbánnal, ez tulajdonképpen egy mesterjátszma, ami egyszerre nyírja ki a kötcsei középtől balra és jobbra eső formációkat. Múlt péntek óta nem lehet már érdemben cáfolni ezeket a feltételezéseket, mert ennyire nem lehet hülye a Lajos. Mert a Jobbik támogatottsága bezuhant, gyakorlatilag a 10 százalékos üvegküszöb alá zuhanás fenyegeti őket, az őket támogató, mellettük kiálló baloldali pártok pedig saját szavazóikat idegenítik el ezzel.

Vagy Lajos tényleg nagyon sokat iszik…

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Nagyvilág (1305) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6589) Heti lámpás (260) Gasztronómia (539) Tereb (142) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2538) Mozaik (83) Politika (1581) Belföld (8) Irodalmi kávéház (516) Életmód (1) Tv fotel (65) Autómánia (61) Gazdaság (675) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>