Ma 2023 március 30. Zalán napja van. Holnap Árpád napja lesz.
Bayer Zsolt: Zacher példát mutat

Bayer Zsolt: Zacher példát mutat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ezt is jegyezzük meg jól. Zacher is csak egy...

Mert példát mutat, mert példaértékű.
Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből - vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát.

Például el ne felejtsük, de soha: ugyanezek nyilvános idegrohamot kapnak, ha bárkit merészelnél úgy nevezett "bodyshamingelni". Ez magyarul azt jelenti, hogy kigúnyolni a külseje miatt. Ha például a csodálatos Egyesült Államokban (pöcegödör) egy százötven kilós, rusnya, hájfejű, nőnek öltözött beteg barom nyeri a tizenéves lányok szépségversenyét, akkor illik meghatódva könnyezni, hogy ez milyen szép. Mert minden szép, ami abnormális, ami ocsmány, ami visszataszító, ami természetellenes. Mert "szép a rút, és rút a szép" - ó, szegény Shakespeare.
De természetesen a magyar miniszterelnököt nem egyszerűen lehet, de kötelező gúnyolni és megszólni túlsúlya miatt.
S tesz mindezt egy orvos.
Az RTL-n - az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában.
Jön a doktor"úr", és a miniszterelnök külsejéről értekezik, majd azzal hozakodik elő, hogy a miniszterelnök példát mutathatna (ha lefogyna).
Rendben.
Akkor azért jegyezzük meg: egy orvos, egy toxikológus, a mindenféle szenvedélybetegségek gyógyítója például példát mutathatna azzal, hogy nem dohányzik. De ha már dohányzik, akkor legalább tegye titokban, ne a nyilvánosság előtt és ne büszkén. Ezzel tehetne valamit a közegészségügyért.
De ez (is) teljesen mellékes.
Zacher is csak egy a Született gyilkosok "médiag...i" közül. Gyújts rá Zacher, mutass példát! Te ostoba, öntelt seggfej...

Zacher Gábor szerint Orbán Viktornak példát kéne mutatnia azzal, hogy lefogy

– Ha az ország egyik vezető személyisége keményen elhízva kiállna az emberek elé, és azt mondaná: emberek, fogyjunk le 25 kilót egy év alatt, annak lenne népegészségügyi haszna – többek közt ezt mondta Zacher Gábor toxikológus-mentőorvos az RTL Portré című műsorában. Erről annak kapcsán beszélt, hogy a magyar a negyedik legelhízottabb nemzet. – Egy snájdig miniszterelnök mellett ott van a nagyon kövér magyar miniszterelnökünk, ahelyett, hogy példát mutatna – jegyezte meg.

Zacher azt is felvetette: „Költünk bombás óriásplakátokra több tízmilliót, de arra nincs pénz, hogy prevencióra, megelőzésre költsünk”. Véleménye szerint az emberek az információhiány miatt nem járnak el szűrésekre, így ez lehet az oka annak is, hogy itthon tízszer annyi nő hal meg méhnyakrákban, mint Finnországban. Szintén részben a megelőzés hiányának tudja be azt, hogy hazánkban haltak meg az egyik legtöbben a koronavírus miatt. „Ne keressük az Origón, sem az M1-en, a Kossuth Rádió sem szokott nagyon nyilatkozni arról, hogy az egymillió lakosra vonatkoztatott covidos halálesetek szempontjából Magyarország a negyedik legrosszabb a listán. Peru, Észak-Macedónia és Bulgária után rögtön mi jövünk.”

Úgy vélte, a magyar egészségügy csak azért élte túl a járvánnyal dolgozó megterhelést, „mert a benne dolgozó sok marha (bocsánat kedves marhák, magamat is beleértem ebbe az egész történetbe) kitartott és csinálta, és azt mondtuk, hogy nem pofázunk, hanem melózunk!”.

Arra is kitért, legalább 800 ezer alkoholista él ma Magyarországon, ami azt jelenti, hogy nincs olyan család, ahol ne lenne alkoholfüggő. Úgy vélte, a megoldást az jelentené, ha felnövő generáció megtanulna kulturáltan inni, megkapnák az ehhez szükséges információs és szociális hálót.

Forrás: hang.hu

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (8) Kultúra (6) Sport (729) Egészség (50) Életmód (1) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gazdaság (676) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2578) Mondom a magamét (6709) Politika (1581) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Nagyvilág (1306) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (142) Irodalmi kávéház (519) Mozaik (83) Történelem (15) Vetítő (30) Heti lámpás (261) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>