Ma 2023 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
Bayer Zsolt: Pontosan erről van szó!

Bayer Zsolt: Pontosan erről van szó!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Érdemes lesz odafigyelni a következő napokban, hetekben a helikopterbalesetekre

Robert C: Castel: Érdemes lesz odafigyelni a következő napokban, hetekben a helikopterbalesetekre

„A kérdés csak az, hogy a király megvédése érdekében gyalogot kell-e áldozni, tisztet vagy pedig vezért?” – mutatott rá a szakértő.

„Rengeteg találgatás kering az elemzők között Blinken kijevi látogatásával kapcsolatban. Mit hozott magával Blinken Kijevbe? Hogyan függ össze ez a látogatás a Nagy Tavaszi Ellentámadás (a híres NaTE) sikertelenségével, Erdogan vizitjével és Reznyikov leváltásával?” – vetette fel közösségi oldalán Robert C. Castel, biztonságpolitikai szakértő.

Mint fogalmazott:

Nos, Blinken két dolgot hozott magával Kijevbe. 1. Szegényített uránból készült 120 mm-es harckocsilőszert. 2. Egy rakományra való selyemzsinórt.”

Selyemzsinór és áldozat?
Castel bejegyzésében ugyanakkor kitért arra is, szerinte „az egyetlen valóban érdekes kérdés ma Ukrajnában, hogy kinek sikerül kihúznia magát a zsinórosztogatás alól”.

A szakértő szerint ugyanis „a NaTE elbukott és a kudarc fokozatosan gyorsuló lavinája még a második Biden-adminisztrációt is maga alá temetheti. Blinken, a szorgalmas kampányguru azért utazott Kijevbe, hogy ezt a lavinát megállítsa”.

A kérdés csak az, hogy a király megvédése érdekében gyalogot kell-e áldozni, tisztet vagy pedig vezért?”

– tette hozzá.

„Most Kijevben vadul forog a palack a szoba közepén, hogy eldőljön, hogy kik lesznek az al-, illetve segédbűnbakok, akik Reznyikovot követik a süllyesztőbe. És ha mennek, akkor legyenek már olyan kedvesek elvinni az összes kellemetlen balhét is, a Nordstreamtől kezdve, Dugina meggyilkolásán át a korrupciós botrányokig. Ki lesz az, akinek mennie kell és ki lesz az, aki marad? Nem tudom” – értékelt a szakértő.

Ugyanakkor hozzátette: „érdemes lesz odafigyelni a következő napokban, hetekben az »előléptetésekre«, az »áthelyezésekre«, a hirtelen kipattanó korrupciós petárdákra és a helikopterbalesetekre. A selyemzsinór útjai kifürkészhetetlenek.”

(forrás: mandiner.hu)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blog]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Életmód (1) Tereb (146) Politika (1581) Gazdaság (693) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Sport (729) Irodalmi kávéház (531) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7237) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Történelem (16) Belföld (10) Mozaik (83) Jobbegyenes (2719) Egészség (50) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (34) Heti lámpás (279) Nagyvilág (1309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>