Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Bayer Zsolt: No comment

Bayer Zsolt: No comment

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Magyar Péter és bolsevik csürhéje…

Elszabadultak az indulatok az új baloldali politikus péntek esti gyűlésén.

Hergelte közönségét Magyar Péter a péntek esti tatabányai kampányrendezvényén – írja a ]]>Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál]]>. A lap szerint az új baloldali politikus azt állította, hogy a főtéri kávézóba nem engedték be a szimpatizánsait. Az elmondottak erőszakos indulatokat váltottak ki, és a rajongók később megrongálták a Turul Kávézó üvegfalát, és még a konyhai részlegben is őrjöngeni akartak.

– Máig nem térek napirendre – mondta a lapnak Boczonádi János üzemeltető. Szerinte ilyenre még nem volt példa, de hasonlóra sem.

– Jöttek szimpatizánsok a ]]>kampányrendezvény]]> előtt, akik a teraszon szerettek volna helyet foglalni, de minden asztalunk foglalva volt – idézte fel az üzemeltető. A csapat erre hevesen reagált, és már eleve indulatosan mentek a megyeháza előtti térre.

Magyar Péter, a Tisza párt alelnöke a történteket úgy magyarázta a rendezvényen, hogy szándékosan kitiltották a híveit. Ezzel pedig tovább hergelte a néhány száz fős hallgatóságot.

A beszéd nem sokkal később erőszakhoz vezetett. A gyűlés után a szimpatizánsok körbevették a kávézót, többen ütni kezdték az üveget, ami végül megrepedt.

– Aznap este fogadtunk politikai szimpatizánsokat, de nekik a terasz helyett megfelelt a kávézó nemdohányzó, zárt része – tette hozzá az üzemeltető, aki jogtalannak tartja az ellenük felhozott vádakat, miszerint kitiltották volna Magyar Péter követőit.

– Hírnévrontás miatt feljelentést teszek. Legalábbis nagyon erősen gondolkodom rajta. Kénytelen vagyok helyretenni azt a gyalázkodást, amit a közösségi oldalon kaptunk emiatt – közölte Boczonádi János, aki

nem tér napirendre az utálatos és gyűlölködő hozzászólások felett.

Felhívta a figyelmet, hogy az üvegfal bármikor berobbanhat, így a kávézó belső részét, illetve az út felőli oldalt nem tudják használni a vendégek fogadására. Hogy mikor sikerül helyreállítani a kárt, egyelőre nem tudni, a kávézó mindenesetre önkormányzati tulajdonú ingatlanban üzemel.

Fotó: Hagymási Bence Forrás: 24 Óra

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Egészség (50) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Sport (729) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Életmód (1) Mondom a magamét (7667) Heti lámpás (319) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Gazdaság (711) Autómánia (61) Tereb (146) Jobbegyenes (2818) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>