Ma 2024 július 25. Kristóf, Jakab napja van. Holnap Anna, Anikó napja lesz.
Bayer Zsolt: Danikának

Bayer Zsolt: Danikának

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Na most, ha ti vagytok az európaiak, és csak ti, akkor Európának harangoztak, és nem is kár érte.

 
De szerencsére Európa nem belőletek áll, te aljas, idióta, szemét gazember. Éppen ezért még van kit képviselni. Sőt, a normális európaiak vannak többségben, csak csendben vannak, mert te, meg a hozzád hasonló rohadékok túl hangosan és túl fenyegetően üvöltöznek - mint mindig, minden gyáva fehérjehalmaz.
De nem tart már nagyon soká.
Úgyhogy igyekezz az aláírások begyűjtésével, nehogy elfogyjon az időd...
 

Daniel Freund petíciót indított a magyar EU-elnökség felfüggesztéséért

„Orbán Viktor nem képviselhet bennünket, európaiakat” – érvelt a német zöldpárti politikus.

2024. július 1-jén Magyarország veszi át az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét. Ez gondot jelent, mert ezzel az európai értékeket lábbal tipró ember ülne az EU egyik irányító székébe: ]]>Orbán Viktor]]>. Ő nem képviselhet bennünket, európaiakat. Orbán Viktor nem lehet az elnökünk. Ezért felszólítjuk Charles Michelt, az Európai Tanács elnökét, hogy függessze fel a magyar elnökséget” – ezzel a felütéssel kezdődik a ]]>Népszava ]]>által kiszúrt online petíció, amelyet két zöldpárti európai parlamenti képviselő, Daniel Freund és Damian Boeselager kezdeményezett.

„Itt az ideje, hogy az Unió fellépjen egy olyan kormány zsarnokoskodása ellen, amelynek nyilvánvaló problémái vannak a legalapvetőbb európai elveink és értékeink betartásával”

– írta a két zöldpárti politikus.

Daniel Freundék abban reménykednek, hogy ha elég aláírást sikerül összegyűjteni a szerdán elindított online platformon, akkor meg lehet akadályozni, hogy a ]]>magyar miniszterelnök]]>, illetve kormány átvegye az EU vezetését.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

]]>www.mandiner.hu]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Belföld (11) Jobbegyenes (2825) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Tereb (146) Egészség (50) Történelem (18) Mondom a magamét (7731) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Sport (729) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Életmód (1) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>