Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
ab0307267a6be2133a72a91698cce5a3.jpg

Bayer Zsolt: Ó, gyerekek! Ez csodálatos!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Liberálisok szerint Bayer Zsolt olyan gondolatokat fogalmazott meg és tett közzé blogján a menekültekkel kapcsolatban, amelyek alkalmasak a gyűlöletkeltésre.

Bayer Zsolt - aki a Fidesz tagja - túllépett egy határt, ezért a Liberálisok közösségi elleni izgatás miatt feljelentést tesznek.

A Liberálisok felszólítják a Fideszt és Orbán Viktort személyesen, hogy hivatalosan határolódjanak el tagtársuk antiszemita, uszító gondolataitól. Mindaddig, amíg ezt nem teszik meg, jogosan vélhető, hogy a bayeri gondolatok a legnagyobb kormánypárttól sem idegenek.
Kiadó: Magyar Liberális Párt” 

Ó, gyerekek! Ez csodálatos!

Lássuk csak: Nyilván azon akadtak ki a fiúk meg a kislányok, hogy kurvaanyáztam a Finnországban éhségsztrájkoló, maguknak pénzt követelő migránsok miatt. És meg merészeltem fogalmazni, hogy ha nem felel meg nekik az a koszt, amit a finn gyerekek és öregek esznek, akkor takarodjanak haza.

Vegyük először a kurvaanyázást.

Csúnya dolog kurvaanyázni. Tényleg. Bár lássuk be, olykor helye van. Mert kifejezi a mérhetetlen indulatot, meg aztán, olyan plebejus. A káromkodás nem (vagy csak ritkán) úri műfaj. Viszont nagy hagyománya van mifelénk. Lássunk párat a közelmúltból:

„A Vértanúk téri levadulás után a baloldal immár nem csak kicsinek látszik, de beszámíthatatlannak is.

«A kurva anyját annak, aki az én magyarságomat kétségbe meri vonni» - üvöltötte lassan és megfontoltan Ungváry Rudolf baloldali megmondóember a múlt héten a Vértanúk terén, ma sem igazán tudni, mire válaszul. (...) 

Ungváry oldalán ott álldigált Gyurcsány Ferenc, 2004 decemberének miniszterelnöke. Az a politikus, aki saját vállalású és kivitelezésű kampányával valamennyi határon túli magyar magyarságát elvitatta. Aki elvetette a gyűlöletmagvakat az anyaországiak és a Trianon által leválasztottak között. S aki azt hazudta, hogy a kettős állampolgárság megadása nyomorba döntene nyugdíj- és egészségügyi rendszert, holott megdöbbentő fellépésével csak pártján belüli pozícióit igyekezett megerősíteni. (...)

Nem történt más, csak a kétharmados többségűek - némi megfontolatlanságról tanúbizonyságot téve - korrigálni akarták az Alkotmányt, amitől aztán Ungváry Rudolf elérkezettnek látta az időt, hogy Gyurcsány Ferenccel egyetemben kiforduljon önmagából. És szép nyugodtan anyázzon.”

Ez 2010 novemberében történt, ha még emlékeznek rá. Nem emlékszem, hogy a liberálisok követelték volna az elhatárolódást Ungváry Rudi bácsitól.

De volt ilyen is:

"Kedves jobbikosok és elvbarátaitok! Nem cifrázom: a kurva anyátokat!".

Ezt Szanyi Tibor írta a facebookján. A liberálisok elhatárolódása és az MSZP felszólítása az elhatárolódásra a mai napig várat magára.

Aztán itt van ez:

„Aztán Tóth Imre olvasztár következett a színpadon, aki mocskos kis tetűnek nevezte a miniszterelnököt(…)”.

Ez pedig 2012 februárjában volt. Nem emlékszem, hogy a liberálisok kiakadtak volna. De őket az sem zavarta, amikor ez a mondat hangzott el:

„Orbánt senki sem akarja lelőni, bármennyire hasznos lenne ez az országnak”. Igen, ez még valamikor az első fideszes kormányzati ciklusban volt. És Kornis Mihály híres mondata, miszerint „mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket” sem okozott liberális felzúdulást.

Tudja a liberális, hogy mikor kell (mű)felháborodnia.

Mi meg tudjuk, hogy le kell őket szarni.

Végezetül még egy apróság: Azt írják liberálisék, hogy az antiszemita Bayertől kell elhatárolódni. Érdekes… Tudom én, hogy az arabok is a sémi népekhez tartoznak, de eddig az európai kultúrkörben az antiszemita a zsidóellenességnek volt fenntarta.

De hát ki beszélt itt zsidókról, könyörgöm? Vagy csak arról an szó, hogy miképpen az antiszemitizmushoz nincs szükség zsidókra, úgy az antiszemitizmus vádjához sincs szükség zsidózásra?

Gyerekek… Jobb lesz, ha kussoltok, de tényleg…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6060) Életmód (1) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Tereb (141) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1465) Belföld (6) Politika (1581) Jobbegyenes (2306) Autómánia (61) Gazdaság (664) Mozaik (83) Sport (729) Szépségápolás (15) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Kultúra (6) Történelem (14) Heti lámpás (259) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>