Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
4e148e6e56bf16050a9343b400469647.jpg

Bayer Zsolt: Takarodjatok haza a kurva anyátokba!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Finnországban 50-60 migráns éhségsztrájkkal tiltakozott az ehetetlen étel és a csapvíz ellen. Úgy érzik, állati sorban tartják őket. A pénzüket akarják.

A finn IL-TV Ouluban ]]>járt]]>, ahol mintegy 50-60 menedékkérő éhségsztrájkkal tiltakozott a helyi rendőrség előtt az átmeneti tábor ellátási színvonala ellen. A migránsok ugyanazt az ételt kapják, amit a kétszázezres város iskoláinak diákjai, illetve idősotthonainak lakói, azonban sokuk szerint az étel ehetetlen, és inkább pénzt szeretnének, amiből bevásárolhatnak maguknak. A csapvizet sem hajlandók meginni.

A televízió által megszólaltatott egyik tiltakozó a következőket nyilatkozta: „Az állatok nem esznek ilyet! A pénzünket akarjuk, hogy megvehessük, amire szükségünk van. A boltból. Nem akarunk ebből enni, ez nem jó. (...) Mi csak pénzt akarunk. A mi pénzünket. (...) A mosdóból iszunk vizet. Az állatok sem isznak vizet a mosdóból! (...) Úgy élünk itt, mint az állatok. Senki sem törődik velünk igazán. (...) Azt akarjuk, hogy valaki jöjjön, és segítsen rajtunk!”

(]]>IL-TV Tällainen ruoka hiertää turvapaikanhakijoita Oulussa]]>)”

Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször: Ha nektek nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt akartok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a „mi pénzünket”, akkor csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!

Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.

Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok. Pénzt meg keressetek, ahogy kartok és ahogy tudtok.

Itt elég volt belőletek.

Kitelt a becsület, rohadékok!

Ne várjátok meg, hogy ezt másképpen is elmagyarázza nektek valaki!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog -Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2825) Mondom a magamét (7725) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Nézőpont (1) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Mozaik (83) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (713) Sport (729) Tereb (146) Heti lámpás (322)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>