Ma 2020 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
079038aefdc30c980a8244229ecc1511.jpg

Bayer Zsolt: Nemek

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Oscar Wilde mondta, hogy a női nemnél jobban csak a női igent szereti. Jó. De valahol benne vibrál, hogy a mi nagyon európai kultúrkörünkben az egyértelmű női nemet számos esetben szabad igennek is érteni.

Sokszor igen lesz a nemből (a gyakorlatban), ha a nő és/vagy a férfi ittas, ha a hölgy nincs védekezésre képes állapotban, ha a férfi erősebb, ha a nő szerelmesebb, ha a férfiak többen vannak vagy bármikor, ha a felek házasok. Ha mindenütt a nemet következetesen nemként értelmező svéd szabályozás lenne érvényben, akkor egyrészt nem Svédországban lenne a legtöbb – dokumentált – nemi erőszak, másrészt az európai férfipopuláció jelentős része naponta kockáztatná a börtönt, és szinte csak a nők kiállásán meg a hatóságok következetességén múlna, hogy mennyien kerülnek rács mögé olyasmi miatt, amit a többség úgyszólván természetesnek vesz.

Különösen izgalmas a kérdés Magyarországról nézve, ahol a kormánypárt addig tárgyalni sem volt hajlandó a családon belüli erőszakot szankcionáló törvényről, amíg a tettet át nem keresztelték „kapcsolati erőszakra" – jóllehet az esetek többsége igenis családban történik, ahol a kiszolgáltatottság rengeteg nemet változtat igenné.

Németország viszont most elindul a svéd szabályozás felé: kevesebbet kell egy nőnek eltűrnie – nyilvánvalóan a gyalázatos kölni erőszak miatt is, de egy jóval korábbi összpárti kezdeményezés nyomán.

Mert a németek is tudják: migránsok ide vagy oda, az, hogy a jövőben jobb lesz-e Németországban nőnek lenni, a német férfiakon múlik.” (NOL.hu)

Két hétre volt szükség ahhoz, hogy a gyalázatos kölni erőszakhullámtól eljussunk odáig, hogy a német (és úgy általában az európai fehér, de leginkább a magyar) férfiak szégyelljék magukat a nők elleni erőszak miatt.

Heller Ágnes adta meg a jelet, ő mutatta meg, merre van a menekülő útvonal a kölni zsákutcából, amely végképp betett a wilkommenskulturnak.

Heller Ágnes ugyanis elmesélte a tévében, hogy annak idején őt Budapesten is zaklatták, nyúltak a szoknyája alá, úgyhogy nincs semmi új a nap alatt, nehogy má’ a migránsokra kenjük ezt a dolgot, hiszen a FÉRFI ilyen, és kész.

Ezt a fonalat kapta fel a Népszabadság, és szerkesztőségi vezércikkben keni szét a szart az európai férfiakon.

Jó lenne megérteni benneteket. Vagy talán nem is lenne jó. Talán jobb így, hogy itt van közöttünk ez a teljesen áthidalhatatlan szakadék, mert ha nem lenne, lehet, hogy pofán lennétek vágva. Úgyhogy pofán vágás helyett elmesélek egy friss történetet, hogy jövő héten is legyen töprengeni valótok, miképpen kenhetnétek ezt a szart is ránk. Mert minden mindegy, csak a migránsokat ne bántsa senki!

És akkor a történet:

„A norvég rendőrség nyomozást indított miután kiderült, hogy több bevándorló is megerőszakolt egy három éves bevándorló gyereket Stavanger város egyik befogadóközpontjában.

A helyi rendőrkapitány Bjorn Kåre Dahl elmondta, hogy az eset január 6-án történt és az ügynek egyenlőre nincs gyanúsítottja. Az esetre úgy derült fény, hogy a fiú az anyjával együtt a helyi kórházba került. -mondta el Bjorn Kåre Dahl.

Bjorn Kåre Dahl azzal folytatta, hogy ki fogják vizsgálni az ügyet és ha a gyanú beigazolódik, akkor a bűnösök keményen meg fognak bűnhődni.

Őszintén remélem, Ági néni nem járt három évesen egyedül uszodába…

Ja! Míg el nem felejtem! A norvég rendőrkapitánynak tévedni tetszik. Ugyanis a bűnösök nem fognak keményen megbűnhődni. Két okból sem. Az egyik ok, hogy nem lesznek meg, hiszen a hírekből már tudjuk, a befogadó állomás migránsai közül senki sem hajlandó vallomást tenni. „Senki nem látott semmit” – ahogy ez már lenni szokott. A másik ok, hogy ezeknek egyetlen büntetés lenne megfelelő. Ha kiirtanánk őket. Aki megerőszakol egy három éves gyereket, azt ki kell irtani. Mint a patkányt. A csótányt. A veszett kutyát.

Na, hát nagyjából ennyit, a miheztartás végett.

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Jobbegyenes (1854) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (4814) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (652) Mozi világ (440) Sport (729) Flag gondolja (33) Belföld (5) Tereb (140) Politika (1571) Irodalmi kávéház (490) Történelem (14) Kultúra (6) Heti lámpás (243) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Nagyvilág (1452) Mozaik (83) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>