Ma 2021 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.
lead-cropped-0-1.jpg

Bayer Zsolt: Megerőszakolt egy kisfiút egy iraki menekült Bécsben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Egy húszéves iraki menekült férfi megerőszakolt egy tízéves kisfiút egy bécsi fürdőben, a fiú súlyos sérüléseket szenvedett, és kórházi kezelésre is szorult, erősítette meg a rendőrség a]]>krone.at]]> korábbi hírét.

Az eset még decemberben történt, a férfi, aki irakban taxisofőrként dolgozott, szeptemberben a balkáni útvonalon érkezett Ausztriába.

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint miután elfogták, azt mondta, nagy hibát követett el, tette pedig természetesen egyetlen országban, így Irakban sem megengedett, de mivel hónapok óta nem létesített senkivel szexuális kapcsolatot, túlságosan ki volt éhezve, és nem tudta magát visszafogni.

A fiút a férfi berántotta magával egy vécébe, majd megerőszakolta, a gyerek segélykiáltásait senki nem hallotta meg. Tette után nem menekült el a helyszínről, hanem otthagyva a fiút, elkezdett a medencébe ugrálni. A tízéves fiú aztán végül az úszómesternek szólt, aki hívta a rendőrséget.” (Index)

Jó lenne tudni, decembertől februárig hogyan sikerült ezt (is) titokban tartani. De mindegy is, a kérdés másodlagos.

A szerencsétlen gyerek sorsa a fontos, s hogy adja Isten, ki tudja heverni a lelke, ami történt vele.

Azeket az állatokat pedig, akik ilyesmire képesek, ki kell irtani. És kész.

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1463) Életmód (1) Szépségápolás (15) Heti lámpás (255) Kultúra (6) Jobbegyenes (2167) Mozaik (83) Autómánia (61) Történelem (14) Politika (1578) Sport (729) Egészség (50) Tereb (138) Belföld (6) Mondom a magamét (5741) Mozi világ (440) Gazdaság (663) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (509) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>