Ma 2023 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Mai történet

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Az alábbi levelet egy baráti házaspártól kaptam, a neveket és a település nevét is eltűntettem belőle, hogy ne legyen beazonosítható. De a tanulságok miatt fölöttébb üdvös elolvasni!

Íme:

„Az asszisztensnőnk …án él, onnan jár át dolgozni. Tegnap két beteg között meséli, hogy welcome tortát fog sütni a hétvégén, mert a szomszédban élő házaspár lánya jön haza Angliából.

Kérdezem: Végleg?

- Igen, költöznek haza.

- Nocsak, mégsem tejjel mézzel folyó Kánaán a külföld?

- Legutóbb egyedül volt este otthon a kisgyerekükkel (a férj pék), és két nagydarab ( nem fehér) fickó rájuk törte az ajtót, de megmenekültek, mert a feleség telefonnal  a kezében úgy tett, mintha már hívná is a rendőröket.

- Mi a manó! …..kára menekül a házaspár Angliából? A mama hotelbe?

- Nem teljesen. Be van építve  a tetőtér a fiataloknak.

- Az mégiscsak a mama hotel! A hét vicce, hogy …..ka biztonságosabb mint a ködös Albion! 

Ennyi a történet, de hozzátenném, hogy a szülők itthonról támogatták a kint élő fiatalokat, a gyógyszer itthonról ment postán stb. Az asszonyka szülése sem volt problémamentes, de nem akart hazajönni szülni. Elszigetelten éltek, csak a skype-os családi/baráti beszélgetések voltak. Azért a jó kereset sem minden... Lassan majd rájön más is.

Ez ma Európa.”

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (276) Mozaik (83) Jobbegyenes (2685) Politika (1581) Kultúra (6) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Mondom a magamét (7110) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Belföld (10) Történelem (16) Szépségápolás (15) Tereb (145) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (530) Gazdaság (689) Egészség (50) Flag gondolja (34)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>