Ma 2023 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
Bayer Zsolt: Kirúgták szegényt

Bayer Zsolt: Kirúgták szegényt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kirúgták a momentumos tanár bácsit, pedig még csak kilenc-tíz hónapja nem végezte el a munkáját.

És ő bírta volna még tíz évig is, mert szavatartó ember. Csak fizu legyen. A kurva anyját…

Tanítania is kellett volna, de csak politizált: kirúgták a momentumost

Dukán András Ferenc december elseje óta nem tartotta meg az óráit, bár az osztályát állítása szerint „elmondhatatlanul szereti”.

Elbocsátották állásából a hetedik kerületi Madách Imre Gimnázium matematika, történelem, etika szakos tanárát, a momentumos Dukán András Ferencet – derült ki a politikus Facebook-posztjából.

Dukán december elseje óta nem vette fel a munkát, s bár a bejegyzésében azt írta, hogy két szenvedélye van, abból az egyik a tanítás, ezt nem folytathatja tovább, mert a tankerület vezetője „sunyi módon, nyáron, levélben rúgta ki”.

Az időközben a Momentum csepeli polgármester-jelöltjévé is váló politikus azt állította,

hogy az elmúlt fél évben hiába kereste többször is a tankerület vezetőjét, ám válaszokat nem kapott.

„Kirúgott, mert tudja, hogy december elseje óta azért nem tartom meg az óráimat, mert igazságtalanul elbocsájtott kollégáimnak még mindig nem szolgáltattak igazságot. Azért döntöttem az engedetlenség mellett, mert adott szavam mindig megtartom. Októberben nyilvánosan ígéretet tettünk több kollégámmal, hogy amennyiben valakit elbocsájtanak, azonnal határozatlan idejű munkabeszüntetésbe kezdünk. Tartottuk a szavunkat, de a legtöbben közülünk azóta felmondtak, esetleg a tiltakozás más módjait választották.

Engem, az utolsót, aki még kitartott, a tiltakozás kezdete után több mint 250 nappal most elbocsájtottak”

– írta oldalán a tanár, aki nem tartotta meg az óráit.

(forrás: mandiner.hu)

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Irodalmi kávéház (531) Vetítő (30) Egészség (50) Mozaik (83) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Mondom a magamét (7237) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Gazdaság (693) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (279) Sport (729) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2719) Politika (1581) Történelem (16) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Flag gondolja (34)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>