Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Bayer Zsolt: Gyáva g@zemberek

Bayer Zsolt: Gyáva g@zemberek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Emlékeznek még?

 Valamikor január végén fordultunk közérdekű adatigényléssel az I. kerületi önkormányzathoz, adják ki, baloldali, liberális közszereplők, újságírók –köztük V. Naszály egyik legközelebbi munkatársa- mennyiért bérelnek önkormányzati lakást a várban, hogyan, milyen körülmények között jutottak hozzá ezekhez a lakásokhoz, stb., stb., rákérdeztünk mindarra, amivel jobboldali politikusokat és újságírókat baszogatnak évek óta.

V. Naszályi polgármester február 28-án kelt levelében arról értesített bennünket, hogy 15 nappal meghosszabbította válaszadási kötelezettségének határidejét.

Ezt a levelet itt elolvashatják:

]]>Meghosszabítás]]>

Közérdekű adatigénylésünkre adandó válasz határidejét V. Naszályi 15 nappal elhalasztotta. Persze, megértjük mi ezt, rohangálnak össze-vissza az adatok, nehéz öket elkapni, csak a fideszesek adatai állnak egy helyben, mint a cövek.

Ezt tudomásul vettük, majd beütött a koronavírus járvány, s gondoltuk, most az önkormányzatnak aztán sok dolga van, nyilván a járvány elleni védekezéssel vannak elfoglalva. (Ebben igazunk is volt, hiszen például V. Naszály végighívta telefonon a 16. kerületi polgárokat, hogy maradjanak otthon…)

Azután, az elmúlt hétvégén előbb a Blikkben, majd a Magyar hang című lószarban, és ma reggel a HVG-n mit látunk? Az önkormányzat közérdekű adatigénylésre válaszképpen odaadta nevezett lapoknak Mengyi Roland feleségének lakásbérleti adatait, és elindult a szokásos szardobálás egy egykorvolt kormánypárti képviselő feleségének tíz évvel ezelőtti lakásbérleti szerződése kapcsán, ugyanazokkal a hazugságokkal, mint eddig.

Nos, akkor itt az ideje jeleznünk:

A V. Naszály aláírta levél, amelyben 15 napos határidő meghosszabbítást jelzett felénk, 38 nappal ezelőtt íródott. Mi a járvány miatt türelemmel voltunk, ám ezt a türelmet a mostani események elfújták.

A lehető leghatározottabban felszólítom V. Naszályt és a testületét, hogy haladéktalanul tegyen eleget törvényi kötelezettségének, és adja ki közérdekű adatigénylésünkre a válaszokat!

Jelzem, hogy lassan három hete törvénysértést követnek el!

Maguk ennyire gyávák, ennyire aljasok, ennyire pökhendiek - vagy egyszerre mindegyik?

Mégis mit képzelnek magukról?

Egyúttal felkérem az ellenzéki (esetünkben Fidesz-KDNP-s) önkormányzati képviselőinket, hogy tegyék a dolgukat! Miután a testület és a polgármester gyávaságból, sunyiságból, szaremberségből kifolyólag nem hajlandó eleget tenni törvényi kötelezettségének, tegyék ők a dolgukat, és keressék ki a vonatkozó lakásbérleti szerződéseket. És arra is figyeljenek oda, nehogy a kerületi vezetés megpróbálja kozmetikázni azokat, tekintettel arra, hogy ezek a gazemberek szemmel láthatóan bármire képesek.

Amúgy pedig ügyünkkel a bírósághoz fordulunk, még akkor is, ha most ítélkezési szünet van. De egyszer vége lesz. Nehogy azt higgyétek, hogy bármit megtehettek és bármit megúszhattok, világos, V. Naszályi?

(Borító: pestisracok.hu)

Forrás -]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Sport (729) Történelem (18) Heti lámpás (312) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2788) Gasztronómia (539) Kultúra (7) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Belföld (10) Autómánia (61) Politika (1582) Mozaik (83) Egészség (50) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7546) Gazdaság (705) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>