Ma 2022 szeptember 25. Eufrozina, Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.
Bayer Zsolt: Kínzó kérdés

Bayer Zsolt: Kínzó kérdés

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Felháborító! Olvassák el!

Nézzünk előbb – csak úgy véletlenszerűen - egy csokorra valót az elmúlt hónapok orosz vakcina elleni hazudozásaiból. Külön kiemelném az utolsót, a HVG novemberi „cikkét”, amely szerint „Már az oroszok is azt állítják, hogy a vakcinájuk 90%-ban hatásos”; ezt ugye úgy kell érteni, hogy a „hülye oroszok”. A felvezetőben nem is hagynak kétséget:

„A Szputyik V nevű szerről még most sem tudni szinte semmit. Ahogy viszont a Pfizer előállt egy készítménnyel, az oroszok is fontosnak érezték, hogy tudassák: az oltásuk működik.”

Világos.

Ahogy a többi is. „Nem egyezik”, „veszélyes”, „nem hatásos”, „a szakértők nem javasolják” , „Brüsszel óva int”, aztán befutott a Magyar György is, hogy közölje, az orosz vakcina felhasználása „büntetőjogi felelősséget is felvet”.

Hát már hogyne vetne fel, te baromállat.

Íme a csokor:

Ez lehet az az ellentmondás, ami miatt a szakértők nem javasolták a vakcina engedélyét.
Mert hiányos vagy ellentmondásos volt a dokumentáció. Az OGYÉI szerint ugyanakkor az engedélyezési folyamat a nemzetközi normáknak megfelelően történt.
A tűzzel játszik a hatóság, ha nem veszi komolyan a gyógyszerek engedélyezésére vonatkozó szabályokat.

Az Európai Unióban nem lehet olyan vakcinát forgalmazni, amit nem engedélyezett az uniós hatóság, de van egy kiskapu, aminek felhasználásával Orbánék behozhatják és terjeszthetik az orosz oltóanyagot.

Remélem, sikeresen átrágták magukat ezen, amúgy ilyet s ehhez hasonlókat úgy ezerszámra találnak még a neten, és ugyanezt pofázzák a kínai vakcináról is, s ha van egy kis szünet, akkor ugyanezek megírják, hogy a kormány kelt bizalmatlanságot az emberekben a vakcinák iránt.

És akkor íme egy másik csokor, ez mind mai! Ebben megírják (mert kénytelenek megírni!), hogy a világ egyik legtekintélyesebb orvosi szaklapja közölte, az orosz vakcina több, mint 90 százalékos hatékonyságú.

Egy kérdés marad csupán, de az kínzó: előbb bocsánatot kértek, vagy bocsánatkérés nélkül takarodtok el végre a büdös picsába, ahányan vagytok? Hm, kibaszott vakcina-szakértők, mondjuk Kunetz Zsombor, Magyar György valamint a HVG, a 444, a 24 a magyar narancs no meg a "szakértők" vezetésével?

Íme a mai csokor:

90 százalék feletti a Szputnyik V hatásossága a harmadik tesztfázis adatai szerint, ráadásul a 60 év felettieknél is ugyanilyen hatásos.
Az időközi eredmények szerint az idősek között is hatékony a tünetes betegség megelőzésére.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Belföld (8) Jobbegyenes (2424) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (260) Mozaik (83) Mozi világ (440) Gazdaság (667) Vetítő (30) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Flag gondolja (33) Tereb (142) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (513) Egészség (50) Autómánia (61) Mondom a magamét (6330) Nagyvilág (1464)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>