Ma 2024 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
4b21c0973b24fd2355af66670f72ba24.jpg

Bayer Zsolt: Folyamatábra

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most már minden teljesen világos. A folyamatábra segített a dolgok megértésében – aki ezután sem érti, az rasszista. Tehát: október 18-án, az MSZP kongresszusának előestéjén jelent meg a bajai videó.

Mesterházy pártelnök úr – egyszersmind „Magyarország jövendő miniszterelnöke” – habozás nélkül kamerák elé állt, és közölte: „Zsigó Róbert csak akkor nem hazudik, ha hallgat.”

S hogy íme, itt a bizonyíték. Harangozó Tamás, egy másik megújult szocialista – Magyarország egyik még későbbi miniszterelnöke – meg bement Kálmán Olgához – független médiamunkásnő, Magyarország egészen távoli jövőben felsejlő miniszterelnöke –, és közölte, hogy Zsigó Róbert állandóan hazudik, de hát mit is tehetne szerencsétlen, amikor itt a bizonyíték.

Másnap kiderült, hogy nincsen itt a bizonyíték. Mert hát a videó kamu. Ezt viszonylag hamar belátta mindenki, hosszas és reménytelen utóvédharcokat csak a Népszava sajtómunkásai vívtak, no és szegény hülye Karácsony Gergely, Magyarország 2462-ben megválasztandó miniszterelnöke, az Együtt–PM 2462 formáció egyik vezetője.

Azt mindenesetre mindenki azonnal kijelentette, a hamis videóhoz neki nincsen semmi köze, és napnál világosabb, hogy az egészet a Fidesz rendelte meg, figyelmet elterelendő. Aztán másnap, 20-án kiderült, a videó egyik készítője a Gyurcsány vezette DK tagja. (Ha Magyarország egyszer végleg megszűnik, azonnal Gyurcsány Ferenc lesz a miniszterelnök, aki akkortájt fog tudományos igénnyel elmerülni a balatoni borászat rejtelmeiben.) A DK gyorsan reagált a hírre, és kirúgta a hamisítási botrányba belekeveredett tagját.

Török Zsolt – egy kicsit régebben megújult szocialista, nincsen olyan konstelláció, amelyben miniszterelnök lehetne – ekkortájt kezdhette elkészíteni briliáns folyamatábráját.

Ezt követően hosszú, derűs napok következtek, amelyeken az összefogást sürgető pártok és pártocskák az összefogás napjaként meghirdetett ellenzéki seregszemlén, nyílt színen, színpadon rúgták egymást tökön, majd megpróbáltak mosolyogni közben. Gyurcsány sajnálta Attilát, Szanyi elküldte Gyurcsányt a p…ba, szegény hülye Karácsony Gergely megint nem értett semmit, a szólásszabadság utolsó bástyájából kirúgták Kunczét, Bajnai elmondta, hogy ő bizony mérges – olyan volt az egész, mint egy kedélyes, előkelő elmegyógyintézet parkja a bágyadt, őszi napsütésben.

Csak Török Zsoltnak volt rossz előérzete. Ő folyamatábrát készített. És jól tette. Mert 28-án a kirúgott DK-s, Kőrös Gusztáv bement Kálmán Olgához, és közölte, hogy az MSZP rendelte meg tőle a videót, méghozzá oktatófilmnek. Sorolta a neveket, időpontokat. És ekkor jött el Török Zsolt nagy napja. Bement ő is Kálmán Olgához, és elővette a folyamatábrát. Ekkor egy pillanatra megállt az élet mindenütt, és Kálmán Olga is tenyerébe temette arcát, mert tudta, ezt majd még egyszer meg kell magyarázni. És Török Zsolt elmondta a következőket: Nem az MSZP juttatta el a HVG-hez a hamis videót. Nincs az MSZP-ben Károlyi Attila nevű egyén. Az MSZP székesfehérvári szervezetének nincs sporttagozata.

Másnap a HVG közleményben tudatta az ország népével, hogy ők az MSZP kommunikációs igazgatójától, Déri Balázstól kapták a felvételt. Ekkor Déri Balázs adott ki nyilatkozatot, miszerint tényleg ő, de nem szólt senkinek, és hamar lemond. (Lemondott.) Majd Márton Roland, az MSZP székesfehérvári elnöke adott ki nyilatkozatot az alábbi szöveggel: „Az MSZP Székesfehérvári Szervezetének nincs és nem is volt soha Károlyi Attila nevű tagja. Az MSZP Székesfehérvári Szervezetének nincs és nem is volt soha sporttagozata. Bárki, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az szélhámos.” Ez a nyilatkozat olvasható a Népszava internetes oldalán is. Ugyanakkor olvasható egy nyilatkozat az MSZP másik honlapján, ezzel a szöveggel:

„Kedves Barátaim! Tájékoztatlak benneteket, hogy 2013. szeptember 6-án megalakult a Sporttagozat kalocsai szervezete. Az új szervezet elnöke Sztojka Istvánné. Az alakuló ülés résztvevőit az MSZP kalocsai elnöke köszöntötte. Az előkészítő munkát Károlyi Attila, a székesfehérvári szervezet elnöke végezte. A résztvevőknek mindnyájunk nevében sikeres közös munkát kívántam. Tisztelettel: Király György” Azt a honlapot, amelyen ez utóbbi nyilatkozat olvasható, dr. Vincze Géza, az MSZP sporttagozatának elnöke jegyezte be. Vagyis jelen állás szerint Márton Roland kijelentette, hogy Király György szélhámos. Ők amúgy egy pártban vannak, mint tudjuk. És azt tudjuk még, hogy Mesterházy semmiről sem tudott, hiszen Török Zsolt folyamatábráján sincsen Mesterházy irányába visszakunkorodó nyíl. A visszakunkorodó nyilak momentán kivétel nélkül Török Zsolt szép nagy segge irányába mutatnak, ugyanis ő lesz a következő távozó. Legalábbis Mesterházy folyamatábráján. Gyurcsány eközben öblös kacajjal öleli magához Vadai Ágit, aki aprókat sikkant ettől. Az ellenzéki szavazók pedig egyre elhalóbb hangon skandálják, hogy összefogást…

Ja! Mert hát ezek így együtt az ellenzék. És kormányozni szeretnének…

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

 Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Autómánia (61) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Egészség (50) Politika (1582) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Kultúra (9) Mozaik (83) Sport (729) Történelem (18) Jobbegyenes (2805) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Belföld (11) Heti lámpás (313) Gasztronómia (539) Gazdaság (710) Mondom a magamét (7612) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>