Ma 2024 június 22. Paulina napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
Bayer Zsolt: Egy hír Párizsból

Bayer Zsolt: Egy hír Párizsból

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt akarjuk?

"Ártatlan Porschék és Ferrari a sárga mellényesek párizsi ]]>tüntetésének]]> szombati áldozatai

Tizenharmadik alkalommal tüntettek a kormány ellen a sárgamellényesek Franciaországban szombaton. A 67 milliós ország belügyminisztériuma szerint országszerte 51 ezren vettek részt a megmozdulásokon, közülük négyezren Párizsban. A tömeg a Champs-Elysées-től vonult az Eiffel-torony felé, ahol végül könnygázba fulladt a tüntetés. A sárgamellényeseket a kormány politikája mellett a drága autók is bosszantják, szombaton legalábbis több parkoló kocsit gyújtottak fel. Az RT videója szerint összetörtek és -firkáltak egy Ferrarit:

Jól jegyezzük meg ezt. Ne felejtsük el a képeket. És töprengjünk kicsit:

 

Macron egy ostoba, tehetségtelen, kártékony, ócska gazember? Igen, az. Szégyen, hogy ez az alak Franciaország elnöke lehet? Igen, az.

De: akkor ez lenne a helyes válasz? Tényleg ez a jövő, ez a nyugat sorsa? A vallási, nemzeti, nemi identitás elvesztése után immár jöhetnek az anarchisták, újkommunisták, neobolsevikok, jöhet a csőcselék, akinek ideológiát gyártott a beteg, ön- és közveszélyes, ’68-as „értelmiség”, és mostantól lehet törni-zúzni, fosztogatni, és nekiesni a gazdagoknak? Jön az Auróra, és majd ágyúinak lövései mellett menetelünk megint a szép új világba? Megint jönnek a senkik, az ócskák, a lelki restek, a nyomorultak, és újra osztják a javakat?

Lehet megint a múltat végképp eltörölni?

Ezt akartuk?

Ezt akarjuk?

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt - blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2817) Mondom a magamét (7664) Politika (1582) Egészség (50) Gazdaság (711) Heti lámpás (319) Belföld (11) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Tereb (146) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Sport (729) Mozaik (83) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>