Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Akkor tisztázzuk!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nézzük előbb a hírt: „Megszólalt az apa a 16 éves lányról és a KDNP-s alpolgármesterről

 

Tulajdonképpen megerősítette a lemondott körmendi alpolgármester és a lánya közötti viszonyról szóló híreket a lány édesapja, aki az atv.hu-nak azt mondta, abban reménykedik, hogy a rendőrség végére jár az ügynek.

Valamennyi politikai tisztségéről lemondott Szabó Ferenc, Körmend KDNP-s alpolgármestere – idézte fel az ]]>atv.hu]]>. A hivatalos indok szerint magánéleti okok és „más jellegű feladatok” állnak a döntés hátterében, de a beszámoló szerint az is lehetséges, hogy egy korábbi, 16 éves diákjával folytatott szerelmi viszony áll a háttérben.

Kedden a ]]>nyugat.hu]]> számolt be először az ügyről, nekik többen is megerősítették, hogy a lány Szabó Ferenc korábbi tanítványa volt az egyik körmendi általános iskolában, és hogy a viszony akkor kezdődött, amikor a lány még gyermekkorú volt. A portál információ szerint szerint a lány szülei – akik egy véletlen üzenetből értesültek a viszonyról – feljelentették a lemondott alpolgármestert.

Most az ]]>atv.hu]]> kérdésére a lány édesapja azt mondta, hogy amit a ]]>nyugat.hu]]> leírt, az nagyjából fedi a valóságot. Hozzátette, abban reménykedik, hogy majd a rendőrség a végére jár a dolognak, de azért sem szeretne foglalkozni az üggyel, mert annak politikai vonzata is van.

Abban bízik, hogy ha bebizonyosodik a tanár bűnössége, akkor elítélik, ám ha nem így történne, abba is kénytelen lesz beletörődni – közölte az ]]>atv.hu]]>.

A KDNP Vas megyei szervezete azt közölte, nem tudnak konkrétumokat, hisznek az ártatlanság vélelmében, de semmilyen formában sem tartják elfogadhatónak, ha „egy felnőtt ember kiskorúval tart fenn intim kapcsolatot”. (HVG) 

És akkor tisztázzuk: Az a férfi, aki egy gyereklánnyal tart fenn kapcsolatot, az menjen a kurva anyjába! És rohadjon meg a börtönben, ahol megtanítják másféle szerelemre is. Kábé ennyi…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7725) Kultúra (9) Politika (1582) Gazdaság (713) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2825) Egészség (50) Belföld (11) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (322) Vetítő (30) Nézőpont (1) Történelem (18) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>