Ma 2021 augusztus 04. Domonkos, Dominika napja van. Holnap Krisztina napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Addig is...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

„Szélsőbaloldaliak vertek meg brutálisan egy fiatal lányt, mert nemzetiszínű karkötőt viselt

Egy nőt brutálisan megvert egy antifasiszta csoport, valószínűleg azért, mert egy spanyol zászlót ábrázoló karkötőt viselt.

A 20 éves lány a barátaival ellátogatott a helyi koktélbárba, ahol többször inzultálta őt a szélsőbaloldali csoport. Amikor a bár előtt álltak, egy nő azt kántálta "disznó, disznó, meg fogunk ölni téged" majd a fiatal lányra mutatott.

Ezután a hangoskodó nő elmenekült a helyszínről, de a szélsőbaloldali csoportból néhány férfi támadásba lendült. A fiatal lányt megütötték, aki az ütés erejétől a földre zuhant. A lány megpróbálta magát megvédeni, de a támadói nem hagyták. Az áldozat már a földön feküdt, de a szélsőségesek elkezdték rugdosni a fejét.

A támadást a szélsőbaloldal a közösségi médián keresztül ünnepelte. A hét úgynevezett antifasisztát már letartóztatták. Köztük volt Alejandro Espín Sogo is, aki még 2015-ben az Egyesült Baloldal párt színeiben indult a helyi választásokon.

A bántalmazott nő egyetlen egy politikai csoportosulásnak sem tagja. Valószínűleg azért ő volt a célpont, mert egy spanyol zászlóra emlékeztető karkötőt viselt.

A rendőrség szerint ez a fajta támadás tipikus a szélsőbaloldali csoportoknál. A banda együtt támad és mindig többen vannak,mint az áldozat(ok).

A rendőrség még nem biztos abban, hogy miért került sor a támadásra, de elképzelhetőnek tartják, hogy a spanyol zászló miatt történt. Ha ez bebizonyosodik, akkor súlyosbító körülménynek számít a gyűlöletből elkövetett bűncselekmény -  írja a Breitbart.

A spanyol belügyminiszter, Juan Ignacio Zoido ördöginek nevezte a támadást. Hozzátette, hogy a törvény teljes súlyával le kell csapni a bűnelkövetőkre. A radikális baloldal többször követett el erőszakos cselekményt az elmúlt években Spanyolországban. A belügyminiszter szerint a szélsőbal jelentette fenyegetés árthat a nemzetnek.” (888) 

Addig is, míg a törvény teljes szigorával lesújt ezekre a patkányokra, meg kell őket keresni, és agyonverni. Csak hogy ne múljon hiába az idő…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Gazdaság (660) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5471) Autómánia (61) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2085) Egészség (50) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Történelem (14) Heti lámpás (255) Nagyvilág (1456) Életmód (1) Sport (729) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (138)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>