Ma 2021 október 24. Salamon napja van. Holnap Blanka, Bianka napja lesz.
Bayer Zsolt: A mélyen undorító Juszt

Bayer Zsolt: A mélyen undorító Juszt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Te értesz hozzá, mi Juszt?

Van abban valami mélyen undorító és embertelen, ahogy a baloldali és liberális gazemberek képtelenek leszállni az oltásfikázó propagandájukról, ettől remélve némi politikai hasznot. Ennek ismét a kínai vakcina a célpontja.

Semmihez sem értő, de végtelen ostobaságukban és aljasságukban rendkívül határozott, agresszív kis tetvek mantrázzák, hogy a kínai vakcina nem ad védelmet.

Orvosprofesszorok, egyetemi tanárok, virulógusok meg elmondják, hogy az ellenanyag alacsony szintje (vagy nem léte) semmit nem jelent, ugyanis az elölt vírust tartalmazó kínai oltás is a legfontosabbat, az úgynevezett memória sejtek működését aktiválja. De mit számít az orvosprofesszorok, egyetemi tanárok és virulógusok szava, amikor a kommunikáció szakon végzett, aztán ki tudja melyik titkosszolgálat gyorstalpalóján is áteshetett Szabó Tímea nevű ócska és tökhülye provokátor “szakért” vírus és oltás ügyben…

Meg a disznóarcú Juszt Laca, ez a von haus aus aljas és pitiáner komcsi gazember.
Te értesz hozzá, mi Juszt? Te mindenhez is értesz? Te, mélyen undorító nímand…

Ennyit a magyar kormányról és egészségügyről!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (255) Mondom a magamét (5656) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Politika (1578) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Történelem (14) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (506) Vetítő (30) Gazdaság (662) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Jobbegyenes (2133) Tereb (138) Nagyvilág (1463) Egészség (50) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>