Ma 2020 szeptember 30. Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: A gúny oka és tárgya

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Fontos: a KDNP népirtássá nyilvánítaná a keresztényüldözést.

A fölöttébb érdekes családból származó, és a 444 pöcegödrében végre révbe érő Rényi Pál Dániel műve: 

„Fontos: a KDNP népirtássá nyilvánítaná a keresztényüldözést

Rétvári Bence talált újabb indokot pártja létezésére.

Rétvári Bence, az emberminisztérium parlamenti államtitkára szerda reggel a közmédia 1-es csatornáján kezdett, és mindenkit megnyugtatott, hogy a magyar kormány, több mint hat évvel hivatalba lépése után, végre a törvény erejével is fellép a keresztényüldözés ellen. 

Két dolog történik: lesz országgyűlési határozat arról, hogy keresztényüldözés = népirtás, a Nemzetközi Büntetőbíróság felé pedig lesz felszólítás, hogy lépjenek fel a keresztényüldöző-bűnözőkkel szemben.

100 éve még minden 4. ember keresztény volt a Közel-Keleten, ma már csak minden 33. az, és nyolcvan országban 200 millió ember él veszélyben kereszténység miatt.

A magyar kormány nem tétlenkedett eddig sem: humanitárius kötelezettségei részeként 3 millió eurót különített el keresztény közösségek megsegítésére, és iskolát is épített az iraki Erbilben. Ezeknek a lépéseknek volt valódi értelme is.

Tervben van még, hogy olyan ösztöndíjak lesznek Magyarországon, amivel iraki és szíriai keresztény fiatalok itt fejezhetik majd be tanulmányaikat. Ők kívánatos bevándorlónak minősülhetnek a kormány szemében.” (444) 

Értjük mi, van fülünk a hallásra, értjük, hogy micsoda gúnytenger és cinizmus cunami kell kísérje, ha valaki a keresztényirtás kapcsán népirtást emleget. Csak azt nem értjük, miért? Miért ilyen vicces az, ha tömegével kínoznak meg, ölnek meg, égetnek el elevenen (holocaust = égő áldozat) keresztény embereket a Közel- és Távol-keleten, ahogyan ezt napjainkban teszik.

Vagy te, Rényi, és a hozzád hasonló gondolkodású nyomorultak, ti tényleg azt hiszitek, hogy a szenvedés, a népirtás, a hitért, származásért viselt áldozat és kínhalál örök időkre zsidó privilégium marad? Az volt, az ma is, és az lesz a jövőben is?

Tévedtek, Rényi!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozi világ (440) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1452) Életmód (1) Tv fotel (65) Heti lámpás (243) Egészség (50) Gazdaság (652) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (4820) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (490) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (1857) Autómánia (61) Belföld (5) Politika (1571) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>