Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Nagy Ervin újból nekiment Orbánnak, nem tanult Árpa Attila jobbegyeneséből

Nagy Ervin újból nekiment Orbánnak, nem tanult Árpa Attila jobbegyeneséből

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nagy Ervin baloldali színésszel készített interjút az RTL.hu. A megmondóembert a csatorna Sztárbox című műsorában Árpa Attila a ringben kiütötte, azóta nem nagyon szólalt meg. Most azonban újult erővel támadt a miniszterelnökre. Az alákérdezős beszélgetésben érintették a színész korábbi siralmát,  hogy még 2022-ben a ]]> Szia, Életem! ]]>című film főszerepét szerinte azért nem ő kapta meg, „mert kinyitotta a száját”. Ezt korábban]]> Geszti Péter műsorában]]> is felhozta, ahol ezt meg is beszélték a műsorvezetővel, hiszen ő volt a film producere. Illetve szóba került a Katona József Színház is. 

 

De valami „véletlen” folytán nem a mostani botránya, hanem egy korábbi előadás kapcsán, ahol Nagy Ervin szerint politikai támadás érte a színházat. Rákay Philippel való csörtéje is megjelent az interjúban, ahol Nagy ismét ]]>nekiment]]> a miniszterelnöknek: 

„Vannak, akik úgy érzik, mindent megengedhetnek maguknak, mert Orbán Viktor engedélyét tudhatják a zsebükben, és becsmérelhetik például a tanárokat. Nekem kutya kötelességem ilyenkor visszaszólni, hogy ne már. (…) Ha leütnek, felállok, és nem hallgatok. Biztos sokan azt hiszik, hogy a Balatont bámulom könnyes szemmel, mert Árpa Attila a Sztárboxban szájba vert, de csalódást kell okoznom, nem így van. Nem fogom befogni a számat.”

 

Ha valaki elolvassa ezt a beszélgetést, az jön le neki, hogy Nagy Ervin egy igazi hős. Legalábbis annak állítja be magát, hogy ő az igazság őrzője.

De ha ő a társadalom lelkiismerete, a visszaélések ellen fellépő hazai Superman, akkor vajon miért nem szólalt meg az a bizonyos lelkiismeret az interjúban egyébként emlegetett Katona József Színház ]]>hatalmas botránya]]> kapcsán?

Ebből arra lehet következtetni, hogy Nagy Ervin szerint helyénvaló az, hogy tisztán politikai hovatartozás alapján a jegyek árának akár közel egyharmadát elengedik a fővárosi fenntartású, közpénzből működő Katona József Színházban a DK-tagoknak.]]> Nincs új a nap alatt]]>. Néhány éve Gyurcsány Ferenc hírlevelében népszerűsítették a teátrum kormányellenes tüntetését, és a DK-elnök személyesen is kiállt Máté Gábor igazgató újrázása mellett.

Ezt hívják kettős mércének: amit szabad Jupiternek…

Ennyit Nagy Ervin hitelességéről.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Jobbegyenes (2761) Gasztronómia (539) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (17) Gazdaság (698) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1309) Mondom a magamét (7420) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Sport (729) Vetítő (30) Mozaik (83) Életmód (1) Mozi világ (440) Heti lámpás (305) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Tereb (146) Irodalmi kávéház (535) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>