Ma 2021 május 11. Ferenc napja van. Holnap Pongrác napja lesz.
Lendvai Ildikó esete a guglival

Lendvai Ildikó esete a guglival

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A szocik nagyasszonya bepötyögte.

Lendvai Ildikó a ]]>Népszavában megírta]]> szokásos kesergését. Ezúttal Orbán Viktor magyarságról szóló mondatai szomorították el az egykori szoci elnököt.

A cikk megírásához segítségül hívta az internet adta lehetőségeket is. Nem volt rest, bepötyögte a Google keresőjébe a „Ki a magyar?” – kifejezést.

Döbbenetes eredmény született.

„(…) a Google-keresőbe beírván a „Ki a magyar?” kérdést, elsőre ezt adja ki: „Orbán Viktor. Magyarország/miniszterelnök.” Világos. Ő „a” magyar. Az etalon.”

Lendvai eljut addig, hogy ezek szerint Kovács néni nem magyar… Majd így zárta a gondolatait: „(…) Hiába, ez a Google tényleg megbízhatatlan.”

Kérjük a világháló rendőrségének hazai éles szemű megfigyelőit, hogy ne menjenek el szó nélkül Lendvai asszony inkrimináló megjegyzése mellett. Hiszen az vitathatatlan, hogy az egykori szoci vezető megbízhatatlannak nevezte a Google-t. Ez pedig nem csak sértő a Google irányában, de alig burkolt hangulatkeltés, gyűlölet szítása – Kovács nénit felhasználva – a magyar miniszterelnök ellen.

De élünk a gyanúperrel, hogy sem a Google, sem pedig a Facebook komisszárjai nem fogják még csak figyelmeztetni sem a Népszavát, úgy mint ahogy azt megtették korábban számos kormányközeli portál esetében.

Ez ám a kettős mérce!

Csépányi Balázs - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Mozaik (83) Heti lámpás (254) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1454) Sport (729) Jobbegyenes (2022) Életmód (1) Gazdaság (657) Történelem (14) Mozi világ (440) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (505) Mondom a magamét (5287) Politika (1578) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>