Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Kard ki kard: Bródy János a feleségét küldi Orbánék ellen

Kard ki kard: Bródy János a feleségét küldi Orbánék ellen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Támad az egykori SZDSZ.

Csak kapkodjuk a fejünket. Mintha nem is 2024-et írnánk, hanem mondjuk 1994-et. Az SZDSZ máig harcoló partizánjai soha nem adják fel a küzdelmet a jobboldal ellen. ]]>Koncz Zsuzsát kitüntették]]>, övé lett idén az Európai Hazafi Díj. ]]>Demszky Gábor is villantott]]> és a dollárbaloldal új figurája mellé állt, mintegy bizonyítva, hogy Magyar melyik oldalhoz is tartozik valójában. Nem csupán elismerően beszélt róla, hanem mint az ő korábbi munkásságát folytató politikai tényezőt nevezte meg a Tisza Párt vezetőjét. Nem egyoldalú a vonzalom, hiszen Magyar Péter több korábbi interjújában elárulta, hogy gyermekéveinek egyik példaképe Demszky Gábor korábbi SZDSZ-es főpolgármester volt, akinek a plakátja ki volt tűzve a szobája falára. Most pedig robbant az]]> igazi bomba]]>: Bródy János felesége is erősíti Juhász Péter csapatát az V. kerületben, Bródyné Farkas Anita az 1. választókerületben indul képviselőjelöltként – szúrta ki a 24.hu. 

 

A Momentum, a DK, a Mindenki Magyarországa Néppárt, a Párbeszéd, valamint a Jakab Péter vezette Nép Pártján által is támogatott csapatban a kormánykritikus zenész felesége a turizmusért és a lakhatásért felelne, ha bizalmat kapna a szavazóktól. Összenő, ami összetartozik. Huth Gergely korábban a Magyar Nemzetben]]> jegyzett]]> egy publit Mező Gábor nemrégiben megjelent ]]>A kultúra megszállása]]> című nagyszerű könyvéről, amelyben a következőket írta Bródyról: 

„[…] Korántsem volt olyan ártatlan, ügyefogyott káder, hiszen szakszervezeti vezetőként az 1981-es tatai ]]>rocktanácson]]> Aczél György kultuszminiszter embereitől lényegében Nagy Feró és az »elhajló« rockzenészek betiltását követelte. Ami nem meglepő, hiszen a nagy hivatásos lázadó akkoriban Koncz Zsuzsával és Zoránnal az Országos Béketanácsban és KISZ-rendezvényeken tüsténkedett.”

A rendszerváltás után aztán megtalálta ő is a megfelelő helyét, a magyarellenes liberálisok gyűjtőhelyén a szabad madarak fészkében. 

Tevékenysége során Bródy minden alkalmat megragadott, hogy kritizálja és keresztbe tegyen a kormánynak, most éppen a feleségét küldi harcba Orbánék ellen. Vigyázzunk, mert ismét kísértet járja be Európát és hazánkat is, az SZDSZ káros, nemzetromboló ideológiájának kísértete. 

Nincs új a nap alatt.

Borítókép: Bródy János énekes, zeneszerző Koncz Zsuzsa budapesti sajtótájékoztatóján 2016. november 8-án. Az énekesnő Vadvilág címmel elkészítette negyvenedik stúdióalbumát, amelyet 2017. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatott be (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Heti lámpás (319) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Történelem (18) Tereb (146) Sport (729) Jobbegyenes (2818) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Kultúra (9) Mondom a magamét (7667) Szépségápolás (15) Gazdaság (711) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Egészség (50) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>