Ma 2024 június 13. Antal, Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
Szellő István fia az RTL oldalán zúzta porrá apja tekintélyét

Szellő István fia az RTL oldalán zúzta porrá apja tekintélyét

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ilyen, amikor szembejön a valóság.

annak olyan pillanatok az életben, amikor egy nem várt fordulat bizony jókora kalamajkát okoz, egyfajta zavart az éterben. Köztudott, hogy az RTL Híradó folyamatosan a kormányoldal lejáratásán dolgozik, nap mint nap az ellenzék témáit, véleményét mutatja be. Ennek az erősen részrehajló híradónak az egyik alakja Szellő István. A műsorvezető számos esetben bizonyította, hogy nem véletlenül ő az egyik arca a műsornak. Még 2022-ben, a kampány során azon ]]>élcelődött]]>, hogy a konkurens tévécsatorna, a TV2 népszerű műsorvezetői szavazásra és közös kiállásra buzdítottak a béke mellett, nem rejtve véka alá azt sem, hogy a kormányoldalt fogják támogatni szavazatukkal a közelgő választáson. Marsi Anikótól Istenes Lászlóig, Szebeni Istvántól Gönczi Gáborig mind hitet tettek Orbán Viktor politikája mellett, és ezt büszkén merték vállalni.

Na ez kiverte a biztosítékot Szellőnél, és kikérte magának azzal a megmosolyogtató mondattal: – Újságíró vagyok, nem propagandista. De volt, hogy a vármegyéken]]> viccelődött]]>, gúnyt űzve a nemzeti oldalból.

A ]]>Mandiner szúrta ki]]>, hogy Szellő István és Ádám nevű 22 éves fia közösen adott ]]>interjút]]> az Rtl.hu-nak. A beszélgetésben Szellő Ádám elmondta, hogy 2021-ben a Kaliforniai Állami Egyetemen kezdte meg a tanulmányait, később azonban úgy döntött, visszatér Magyarországra. El is mondta, hogy miért:

„Nagyon szerettem kint lenni. Viszont úgy gondoltam, hogy talán az egyetemen nem tanítanak annyit vagy tanítanak úgy, ahogy azt én elképzeltem, ezért úgy gondoltam, hogy inkább itthon folytatom tovább a tanulmányaimat.”

Szellő fiának a véleménye gyakorlatilag porrá zúzta apja tekintélyét és szakmai munkáját, megmutatta a műsorvezetőnek, hogy mi is az igazság. Ezek után meglehetősen hiteltelen lesz Szellőnek a baloldali ellenzék hazug mantráját a magyar oktatásról papagájként ismételgetni, hiszen a saját fia pont azért jött vissza Magyarországra, mert gyengébbnek ítélte az amerikai oktatást, mint a magyart.

Ilyen, amikor szembejön a valóság.

Borítókép: Szellő István (Forrás: Képernyőkép)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Mozaik (83) Sport (729) Vetítő (30) Kultúra (9) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Jobbegyenes (2811) Szépségápolás (15) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Heti lámpás (319) Mondom a magamét (7649) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Gazdaság (711) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>