Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
3609d18ee208376cd6757fa2b5879868.jpg

Kampányradar – No Para, Imre!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Para Kovács Imre cikkét megírta – az Amerikai Népszava, pedig közzétette.  Hála és köszönet érte. A komoly Heti Hetes fanok nagy kedvence végre freudi-dívány nélkül is bepillantást engedett a saját zord és sivár lelkivilágába. Hiába, no - elvégre kampány van, vagy mi a szösz!  

Minden mozdítható emberre szüksége van a Werber féle gépezetnek.

„A kormányt két kérdés foglalkoztatja a holokauszt-emlékévvel kapcsolatban: hozhat-e ez bármilyen formában szavazatokat a 2014-es országgyűlési választásokon, illetve az antiszemitáknak adott engedmények kiváltanak-e akkora nemzetközi felháborodást, ami már kellemetlen lehet, mert zavarja őket a lopásban. A hazai felháborodás nyilván érdektelen, mert egyrészt nincs ilyen, vagy csak elszigetelten, a Facebookon és a marginális demokratikus médiumokban hőbörögnek az érzékenyebbek, másrészt mikor zavarta ezt a kormányt bármilyen hazai felháborodás, ha a közvélemény-kutatások visszaigazolták, hogy bármit megtehet a magyarokkal?!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni: a jellemtelenség nem azonos a nácizmussal vagy antiszemitizmussal, hiszen ha Orbán Viktor liberális programmal maradhatna a hatalomban, akkor reggelre liberális lenne, ha pedig a Habsburg-restaurációval, akkor saját kezűleg vinné Bécsbe a szent koronát.

Kétségtelenül visszatetsző lehet egyeseknek, ha a hatalom fontosabb az igazságnál, de ez a visszatetszés kontrollálható, mivel a magyar lakosság jelentős (meghatározó) része simán eladja a lelkét, ha 6 százalékkal csökken az áram ára. 10 százalékért a gyermekét is átpasszolja, a 15 százalékba pedig lehetőleg ne gondoljunk bele.”

Amerikai Népszava: Para-Kovács Imre: A Sorsok Pláza

Meg van az új kulcsszó: jellemtelen.

Ha fel szeretnénk sorolni, hogy Orbán Viktor mi volt már a bal és jobboldali ellenfelei szemében, egy egész lap kevés lenne hozzá. Széles a spektrum: hol cigány, hol náci, hol fasiszta, hol zsidóbérenc, hol megalomán, hol tolvaj, hol kiskirály, hol patás ördög, most már jellemtelen is.

Para Kovács Imre, aki önmagát kurrens baloldali értelmiséginak tartja, hétről hétre leáll gagyizni a Heti Hetes című bulvár förmedvényben. Tehát Ő az, aki bármire képes egy kis plusz gázsiért.

Tehát, ha mondjuk, valaki megfizetné, a jó Imrét, akkor kész lenne bármikor rittyenteni egy Orbán Viktort éltető jegyzetet, mert neki valóban nincs jelleme. Az Amerikai Népszavában írt cikke, csupán a saját jellemhiányosságainak a megjelenítése. 

Azt a mondatot pedig egész egyszerűen kikérem magamnak, minden magyar ember nevében, hogy a magyar lakosság jelentős (meghatározó) része, simán eladja a lelkét 6 százalékos áramár csökkentésért és 10 százalékért akár a gyermekét is átpasszolja (sic!).

Álljon meg a menet Para Úr!

Éppen a baloldal nyomtatott kamu 19000 forintosokat - a nyugdíjasoknak, Lendvai Ildikó képével a 2002-es kampányban, ha jól emlékszem, -  és Pécsett, pár hete, ha nem csal emlékezetem szintén a baloldal osztott ételt a rászorulóknak ellenszolgáltatásért cserébe.

Akkor lesz jobb és tisztességesebb a világ, ha a Para Imre féle ripacs, álértelmiségiek megtanulják végre, hogy megváltozott a világ, már nem ők adják a zenét és nem is ők táncolnak.

No Para , Imre!

Az Amerikai Népszava mindig tárt karokkal fog várni és a Heti Hetesben is viccelhetsz, bolondozhatsz kedvedre, de az értelmiségi körből kiírtad magad egyszer, s mindenkorra.

Kampányradarunk, immár nyolcadik epizódját olvashatták. Hamarosan jelentkezünk a következő résszel.

Csépányi Balázs

A sorozat korábbi cikkei:

Kampányradar - Scheiring Gábor a hazudós

Kampányradar - "B" - terv

Kampanyradar - Fel fel te éhes liberális

Kampányradar - Ébresztő elvtársak!

Kampányradar - Mesterházy és a jófiú "imidzs"

Kampányradar - Unikum, és ami mögötte van

Kampányradar - Köteles beszéd 2.0 - amikor a fagyi visszanyal

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Politika (1582) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Heti lámpás (319) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Mondom a magamét (7652) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2813) Kultúra (9) Vetítő (30) Sport (729) Gazdaság (711) Tereb (146) Történelem (18) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>