Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Juszt László vérgőzös Orbán-gyűlöletében nekiesett a magyar focipalántáknak

Juszt László vérgőzös Orbán-gyűlöletében nekiesett a magyar focipalántáknak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Utólag persze magyarázkodott, de már későn.

 

Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása minden jóérzésű magyar embert büszkeséggel tölt el. Jól látszik, hogy nem csak a fociszerető közegben okozott örömet ez a nagyszerű átigazolás, hiszen egymást érik a gratuláló üzenetek az immár liverpooli középpályás Facebook-oldalán. Azonban, ahogy az várható volt, a baloldal fekete öves gyűlölködői teljesen kikészültek a magyar focista sikere miatt. Természetesen nem Dominikkal volt bajuk, sokkal inkább az Orbán Viktor iránt érzett vérgőzös gyűlöletük miatt ragadtatták el magukat.

Először Havas Henrik tanár úr vett példát a Heti hetes-beli régi cimborájáról, Farkasházy Tivadarról, aki pusztán azért, mert nem szereti Orbán Viktort és a mostani kormányt, képes volt az alábbiakat mondani még korábban, az ]]>ATV Egyenes beszéd ]]>című műsorában: 

„[…] Boldoggá tesz mindig, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját.”

Havas Szoboszlait a tőle megszokott pökhendi, fellengzős stílusban]]> fitymálta le]]>, természetesen összekötötte a dolgot egy jó kis kormánypárti politikus kritikával, ugyanis nagyon szúrta a szemét, hogy Nacsa Lőrinc örülni mert Szoboszlai sikerének.

De a híres Orbán-gyűlölő Juszt László is szükségét érezte megszólalni az ügyben, de annyira kihozta a sodrából ez a magyar sikertörténet, hogy nagyon elvetette a sulykot. Odáig ment, hogy vérgőzös gyűlöletében a magyar focipalántákat pincsizte le. Olvassák:

„Csak érdeklődöm. Szoboszlai Dominik, aki a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása lett, akit 2017 októberében a The Guardian a világ legtehetségesebb 17 éves futballistái közé sorolt, akit az Európai Labdarúgó-szövetség 2020 januárjában a világ ötven legtehetségesebb labdarúgója közé sorolt, aki minden idők legdrágább magyar játékosa (70 millió euró) lett, ugye nem a sokmilliárdos felcsúti Pincsi-iskolában lett azzá, aki?”

Későbbi posztjában természetesen már igyekezett tompítani, hogy a Pincsi-iskola kifejezést ő bizony az ismert baloldali toposzt felemlegetve, Orbán Viktor miatt használta, nem a gyerekekre gondolt. De el kell keserítenem Juszt urat, bizony ez kicsúszott, ahogy pestiesen mondják, ebből már nem lehet visszakozni. Jobb lett volna először gondolkodni és csak utána posztolni, mert így ártatlan gyerekekre zúdult az a mérhetelen frusztrációból adódó gyűlölet, ami az egykori „kezitcsókolom” riporterben fortyog már hosszú évek óta.

Borítókép: Juszt László (Forrás: Facebook/László Juszt )

Csépányi Balázs

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Vetítő (30) Gazdaság (705) Titkok és talányok (12) Kultúra (7) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7546) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Politika (1582) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2788) Heti lámpás (312) Történelem (18) Életmód (1) Mozi világ (440) Mozaik (83) Nézőpont (1) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>