Ma 2024 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Havas Henrik pökhendi stílusban fitymálta le Szoboszlait

Havas Henrik pökhendi stílusban fitymálta le Szoboszlait

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tanár úr! Üljön le, egyes!

Kapott Nacsa Lőrinc is, mert örülni mert.

 

Havas Henrik nagyon szereti a focit, bevallása szerint Újpest-szurkoló. Valahogy mégsem sikerült neki örülni azért, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya a földkerekség talán legjobb bajnokságába és a világ egyik legnagyobb klubjához szerződött. Természetesen ismerjük a Heti Hetes-beli régi cimborájának Farkasházy Tivadarnak a hírhedt kirohanását, aki pusztán azért, mert nem szereti Orbán Viktort és a mostani kormányt, képes volt az alábbiakat mondani még korábban, az ]]>ATV Egyenes beszéd ]]>című műsorában: 

„[…] Boldoggá tesz mindig, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját.”

Ezek szerint Havas nem akart lemaradni Farkasházytól, mert Szoboszlait a tőle megszokott pökhendi, fellengzős stílusban]]> fitymálta le]]>, természetesen összekötötte a dolgot egy jó kis kormánypártipolitikus-kritikával, ugyanis nagyon szúrta a szemét, hogy Nacsa Lőrinc örülni mert Szoboszlai sikerének:

„ (…) Amikor Neumann János feltalálta a számítógépet, Bíró a golyóstollat, Bolyai egy új világképet rajzolt fel, aztán egy hazakóborolt magyar feltalálta a C-vitamint, akkor velem együtt a sok kishitű magyar csak legyintett. Puskás három gólt lőtt a BEK-döntőben a Frankfurtnak, kis híján ’38-ban meg ’54-ben megnyertük a futball vb-t, Détári Döme a Német Kupa-döntőben győztes gólt rúgott szabadrúgásból, de ez mind semmi! Szoboszlait leigazolta a Liverpool. Lehet, hogy Karikó Katalin legyőzte a Covidot, legújabban a rákot is, de egy olyan igazi kereszténynek, mint Nacsa Lőrinc, ez mind nudli. Szoboszlait leigazolta a Liverpool! (…) Ha fater még élne, nyilván örülne Szoboszlai sikereinek, csak arra várna, hogy ő is rúgjon három gólt egy BL-döntőben. Na, akkor majd engem is elfog a nemzeti büszkeség, de egyelőre kivárok. Addig is, Nacsa Lőrinc főzzön szarvaspörköltet és hagyja a pi…ba a nemzeti büszkeséget!”

Ezt a hozzáállást nekünk nagyon nehéz értelmezni. Szinte csodálkozik az ember, hogy Havas egyáltalán magával szóba áll. Azonban azt nem árt, ha tudja, hogy bizony Szoboszlai Dominik sikerének a magyar emberek legnagyobb része örült, még a focihoz nem értő közeg is elégedetten csettintett. Tehát lehet itt lefitymálni, gúnyolódni, arcoskodni, de mindent egybevetve annyi történt, hogy ezzel a megnyilvánulásával Havas Henrik újból kiállította magáról a bizonyítványt.

Tanár úr! Üljön le, egyes!

Borítókép: Havas Henrik újságíró a Kerekasztal a Részvételi Demokráciáért Egyesület (KARD) fórumán, a budapesti Selyemgombolyító Rendezvényházban 2015. október 3-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Gazdaság (698) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (535) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Politika (1582) Heti lámpás (304) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Történelem (17) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2760) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7417) Tereb (146) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>