Ma 2024 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Cseh Katalin ördögi tervet eszelt ki Orbán megbuktatására

Cseh Katalin ördögi tervet eszelt ki Orbán megbuktatására

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Aki másnak vermet ás, maga esik bele.

 

Amióta Gyurcsány kikotyogta, hogy a DK brüsszeli képviselőinek hathatós szerepe volt abban, hogy hazánk mind a mai napig nem kapta meg a neki jogosan járó pénzeket, azóta ennek a megszólalásnak a fényében érdemes minden ilyen irányú megszólalást vizsgálni. Ezúttal Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője ]]>szólalt meg]]> az ügyben:

„Bemutatjuk a ]]>státustörvényt ]]>Strasbourgnak. Az Orbán-kormány nemcsak nem töri magát, hogy teljesítse az uniós források feltételeit, hanem a korábbi vállalásaival is mereven szembemegy – például a státustörvény elfogadásával. Ha a magyar kormány nem hajlandó érdemi lépéseket tenni azért, hogy a jogegyenlőség Magyarországon megvalósuljon, akkor nekünk, Európai Parlamenti képviselőknek az Európai Bizottság segítségét is kérnünk kell abban, hogy ]]>kiköveteljük a reformokat.]]>” 

A dolog pikantériája, hogy pont ő a leghangosabb, aki ellen vizsgálat folyik. Megteheti, hiszen csaknem két éve nincs fejlemény a Cseh Katalinhoz köthető körök botrányának kivizsgálásában az Európai Csalás Elleni Hivatalánál (OLAF). Mint ismert, az Anonymous nevű álarcos figura 2021 júliusában hozta nyilvánosságra a momentumos Cseh Katalinhoz köthető cégek ügyeit, amelyek összességében ]]>4,8 milliárd forintnyi uniós pályázati pénzekhez juthattak hozzá]]>.  Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője még 2021. augusztus elején tett bejelentést az OLAF-nál Cseh Katalinék köreinek ügyében európai uniós közpénzeket érintő csalás alapos gyanúja miatt. 

Lassan őrölnek az igazságszolgáltatás kerekei. De ami késik, nem múlik, és reményeink szerint mindenki megkapja majd a méltó jutalmát. 

Mindenesetre a momentumos brüsszeli képviselő megszólalásáról okkal juthat az eszünkbe az a régi közmondás, hogy az kiabál, akinek a háza ég. Hamár a közmondásoknál tartunk, nehogy úgy járjon a végén Cseh Katalin képviselőasszony, mint ahogy az szintén egy régi magyar közmondásban szerepel:

Aki másnak vermet ás, maga esik bele.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Történelem (17) Életmód (1) Nézőpont (1) Heti lámpás (304) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Egészség (50) Politika (1582) Tereb (146) Irodalmi kávéház (535) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2760) Gasztronómia (539) Belföld (10) Kultúra (6) Sport (729) Autómánia (61) Mondom a magamét (7417) Gazdaság (698) Flag gondolja (36) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>