Ma 2024 április 22. Csilla, Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.
Az Orbán-gyűlölő Kéri László fejest ugrott a baloldali fekáliatengerbe

Az Orbán-gyűlölő Kéri László fejest ugrott a baloldali fekáliatengerbe

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A szaktekintély megmártózott.

A kegyelmi ügy és a lemondások nagyon felbátorították a baloldalt. Természetesen a vérszomjas megmondóembereik is elemi erővel léptek színre. Ezúttal a nagy veterán Kéri László kapott mikrofont, hol máshol, mint abban a Klubrádióban, amelynek a hitelességét, erkölcsi tartását a közelmúltban egy döbbenetes]]> botrány]]> zúzta porrá. Mint ismert, a tulajdonos ]]>Arató András ]]>tett közzé egy nőgyűlölő és közönséges sértésekkel tarkított cikket, amelyben prostituáltaknak nevezte a lemondott Novák Katalint és Varga Juditot. Majd ezt követően az érintettek galád módon megpróbálták eltüntetni a cikket. A felháborító írás még most is nagy hullámokat vet és méltán vált ki felháborodást az emberekből, hiszen ahol ilyen gyalázatos, nőket emberi mivoltukban lejárató, aljas cikk meg tud jelenni, az mindennek a legalja. Ahogy egy kommentelő írta felháborodott reakciójában, nem más, mint egy fekáliatenger. Nos, ebben a bizonyos tengerben mártózott meg a minap Kéri László, a Reggeli személy című ]]>műsorukban volt vendég]]>

 

Nem okozott csalódást, hozta a szokásos formáját. Természetesen a lemondásokból és ]]>Magyar Péter]]> Partizánban elhangzott kirohanásából a politológia felkent apostola azt hozta ki, hogy most itt a nagy lehetőség, most meg lehet buktatni a kormányt. A hétvégi miniszterelnöki évértékelőt is leszólta, mondván, semmi újdonságot nem tartalmazott. Kéri úgy fogalmazott, hogy mostani történések miatt dominóként fog összedőlni az egész rendszer. Érdekes, arról, hogy a kormány mikén reagált a történésekre, szigorítani fogja a törvényt, illetve arról, hogy a ma a gyermekvédelem élharcosaként ]]>tüntető baloldal]]> korábban nem szavazta meg a gyermekvédelmi törvényt, egy árva szó nem hangzott el a beszélgetésben.

Korábban megírtuk, hogy a baloldali megmondóember az évek során méltán érdemelte ki azt, hogy a népszerű Jamie és a csodalámpa című angol rajzfilmsorozat egyik szereplőjéhez, Fonák Tamáshoz hasonlítsák az emberek. Ugyanis mindig pont az ellenkezője valósult meg annak, mint amit ő prognosztizált, ami Fonák Tamásnál egy kedves, vicces tulajdonság, de egy politológus esetében elég siralmas dolog. A kormány bukását vizionálni az ő esetében nem más, mint a saját személyes vágyainak szakmai köntösbe öltöztetett kivetítése. 

Kéri László jóslatai körülbelül olyan valószínűséggel válnak valóra, mint ahogy e sorok szerzője szokta eltalálni a lottószámokat.

Borítókép: Kéri László (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (7) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7555) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2790) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Gazdaság (705) Autómánia (61) Sport (729) Életmód (1) Tereb (146) Belföld (11) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (312) Mozaik (83) Vetítő (30) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>