Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
Nagy Feró nagyon keményen nekiment Magyar Péternek

Nagy Feró nagyon keményen nekiment Magyar Péternek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A rockzenész nem szereti az árulókat.

A Beatrice énekese nem fogta vissza magát. A legendás zenész többször bizonyította, hogy ami a szívén, az a száján. Ezúttal a Blikknek mondta el, hogy mit gondol a Novák Katalin és Varga Judit lemondását övező ügyről. ]]>Feró elmondta]]>, hogy nagyon meglepődött a két politikus lemondásán,  azonban a legkeményebb véleményt ]]>a Partizán műsorában kitálaló]]> Magyar Péterről mondta. A Kossuth-díjas énekes markáns véleményt fogalmazott meg:

„Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, öt-tíz évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból.” 

 

Az énekes-dalszerző rendszeresen]]> kiáll az elvei mellet]]>, bátran vállalja, hogy Orbán Viktorral és a jelenlegi kormánnyal szimpatizál. Decemberben a Magyar Nemzetnek adott ]]>egy nagyinterjút,]]> ahol nagyon keményen fogalmazta meg a véleményét és dicsérte a miniszterelnököt:

„Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!”

Feró, úgy látszik, nagyon komolyan gondolja azt a Karthago együttes számában elhangzó ősi rocktoposzt, mely szerint: „Áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek!”

Borítókép: Nagy Feró Kossuth-díjas énekes-dalszerző (Fotó: Kurucz Árpád)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7548) Flag gondolja (36) Történelem (18) Heti lámpás (312) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Tereb (146) Jobbegyenes (2789) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Gazdaság (705) Mozi világ (440) Kultúra (7) Politika (1582) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Tv fotel (65) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>