Ma 2020 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
A Klubrádió bedöntötte Gyurcsány kommunikációját

A Klubrádió bedöntötte Gyurcsány kommunikációját

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
A Böszme csak pislogott!

Tesztelési járvány járta át a hazai balliberális politikai elitet és csatolt médiáját. Hetek óta, mást sem hallunk, olvasunk, mint hogy tesztelni kell, meg tesztelni, meg megint csak tesztelni, mert az mindent megold, anélkül meg halomra pusztulnak majd az emberek.

Harsogta ezt a balliberális politikusok kórusa, élen a fővirológussal, magával Gyurcsány tesztelni, tesztelni, tesztelni Ferenccel. Úgy mellékesen említsük meg legkiválóbb alattvalóját, Karácsony alvirológus Gergőt, aki eljutott addig a pontig, hogy ő már bizony akkor is tesztel, ha nincs mivel, nem tudni kivel…, és kapott is hozzá néhány száz készletet, hogy elégítse ki ebbéli vágyait.

A többi alvirológus zenész pedig fújta a trombitát, ahogy csak tüdejükből tellett, nehogy a ballib lakájmédia elfelejtsen megemlékezni arról, milyen keveset is tesztel az Orbán-kormány egészségügyi rendszere, bizonyára azért, mert éppen eltitkolja az itthon tomboló járvány világrengető méreteit.

Bezzeg, ha tisztességesen tesztelnének, akkor bizony kiderülhetne, hogy sumákolás az egész, és Müller Cecília csak össze-vissza beszél, amikor a WHO ajánlásaira hivatkozik.
De végre, a sok balliberális alvirológus és médiamunka eredményeként, a Klubrádió megszólított (meghallgatott?) egy illetékest, valakit, aki majd nem sumákol. A WHO magyarországi képviselője pedig jól el is mondta, valóban nem stimmelnek a számok, de az előjel más.

Az adatok azt mutatják, hogy nem kevesebbet tesztel a magyar egészségügyi rendszer az optimálisnál, hanem többet.
Háromszor annyit!

A magyarok tehát tesztelnek, tesztelnek, tesztelnek.

Az óvatlan Klubrádió miatt bedőlt a vezér kommunikációja!

Müller Cecília már többször is elmondta, hogy amíg az egyéni megbetegedések időszakában voltunk, addig követni lehetett, hogy ki a vírushordozó, kitől kapta meg valaki a kórt. Miután azonban a járványnak a tömeges megbetegedések szakaszába érünk, ez már nem állapítható meg.

Így utóbb, bizonyára az ellenzék időnként kígyózó fővirológus, Gyurcsány Ferenc is szívesen előkerítené azt, aki ebbe a hatalmas pofonba belefuttatta, de sajnos a balliberális politikusoknál, csatlósaiknál és médiájuknál már a tesztelési, tesztelési, tesztelési kór és az Orbán-gyűlölet vírusa is a tömeges fertőzéses szakaszában van.

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu ]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (243) Kultúra (6) Politika (1571) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (489) Tv fotel (65) Vetítő (37) Nagyvilág (1451) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1818) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Belföld (5) Gazdaság (652) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Egészség (50) Tereb (140) Mozi világ (440) Mondom a magamét (4722) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>