Ma 2023 december 11. Árpád napja van. Holnap Gabriella napja lesz.
0992561548b85834bff04e400bc52aa9.jpg

Nincs buzizás! – bőrtanga és ami alatta van

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az Index közölt a napokban egy mélyinterjút, - egy valódi oral historyt, ahogy a zsurnaliszta szaknyelv hívja az efféle mélyen szántó beszélgetéseket, - Kulka „hol a hajam”Jánossal és hű barátjával és harcostársával Csákányi „hol a pia” Eszterrel.

Téma nem volt meglepő: a gaz és elnyomó orbánrezsim, gyűlölet kormányzása és természetesen a két művész szívügye a meleg jogok problematikája a Budapesti meleg fesztivál kapcsán.

Az index html oldalain egymást licitálta túl a két kőbalos művész az Orbán fasisztázásban és az utcán tapasztalható gyűlölet hangoztatásában. Sőt ami a legjobban visszatetszést keltett bennem az a baloldali értelmiség körében gyakran visszatérő pökhendi otromba kivagyiság, amivel rendre vindikálják maguknak, bal-liberálisoknak a jogot arra, hogy a művészet, mint olyan az csak és kizárólag az övék és holmi bunkó, büdös nemzetiek nem érheti fel ezt sem ésszel, sem pedig művészi látásmóddal.

Egy nagy szart!

Nekem személy szerint mondta egy erősen baloldali kötődésű ismert újságíró tanárom, hogy be kell vallani, ma Magyarországon igazán jó tollú újságíró csak a jobboldalon van.

Ennyi!

Az pedig, hogy a felkapott magyar írók, rendezők, képzőművészek nagy része a baloldalhoz köthető, az egyenes következménye a 2010-ig meglévő baloldali túlcsordulásnak a média –oktatás– kultúra hármas fogat tekintetében. Ezt a lehetetlen és tarthatatlan állapotot igyekszik most a kulturális kormányzat megváltoztatni, de legalábbis olyan mederbe terelni, hogy ne legyen ennyire féloldalas Magyarország kulturális térképe. Ezért kiáltanak egyre hangosabban kultúrkampfot a baloldali kormányzások eddigi haszonélvezői.

Nos, Kulka (ööö..Mágenheim) János levelét megírta még anno, amikor Kerényi Imre arcátlanul lebuzizta a Nemzeti Színházat és annak nagyra becsült igazgatóját,  Alföldi művészurat.

Nem volt apelláta, a mi Jánosunk nem tűri el a buzizást. El is határozta, hogy nem lép fel a Sirály című Csehov remekműben, a Nemzetiben és punktum.

Az erősen kopaszodó, bülbülszavú színművész, bár még hivatalosan nem rukkolt elő comming out- al köztudottan a férfiakhoz vonzódik.

Kulka szégyelli magát Kerényi szavai miatt, morzsoljunk hát el egy kósza könnycseppet remegő ujjaink között.

Kedves Mágenheim…ööö Kulka úr! Nem inkább azt kellene szégyellni, hogy Csákányi (szintén zenész) Eszter társaságában rendszeresen pózol és fröcsög a Milla éppen aktuális rendezvényein és közben lázító, otromba hazugságokkal okádja tele a honi médiatermékek balfelét?

Ahogy a mélyinterjúban olvashatjuk, Kulka János piros cipőben, piros nadrágban és piros ingben jelent meg a meleg fesztiválon, ahol nem látott bőrtangát, csak szétáradó szabadságot és szeretetet. Pedig e pompázatos látványért csak le kellett volna tolnia egy könnyed, laza mozdulattal a saját nadrágját egy tükör előtt az egyik kamionon táncolva, hiszen a szabadság határtalan, nemde bár művész Úr?

Sajnálom, ha ingerülten fogalmaztam...

ti-bi-da-bo - Flag Polgári Műhely

Tisztelt Olvasóink! Fel szeretném hívni a figyelmüket arra, hogy Ingerülten című rovatunkban a nyugalom és a jó érzés felkavarására alkalmas megfogalmazások jelenhetnek meg. Olyan gondolatok, amelyek az írásban érintett személyekre nézve sértőek, megalázóak lehetnek. Ezt a dühöngő rovatot, azért hoztuk létre, hogy az indulatok levezetéseként, egyfajta villámhárítóként szolgáljon. Elnézést kérünk előre is mindazoktól, akik sértőnek, megbotronkoztatónak tartják  az Ingerülten rovat írásait.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Gazdaság (694) Belföld (10) Politika (1581) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2724) Sport (729) Nézőpont (1) Kultúra (6) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Mondom a magamét (7267) Mozaik (83) Életmód (1) Flag gondolja (34) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (531) Heti lámpás (282) Történelem (16) Gasztronómia (539) Tereb (146) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>