Ma 2023 december 11. Árpád napja van. Holnap Gabriella napja lesz.
aeb5ad02e650ded2162f618407def453.jpg

Ingerülten - Tóta W. a retardált

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A baloldali újságírás egyik fontos pillére Tóta W. Árpád. Minden kritériumnak megfelel azok közül, amelyek támasztva vannak egy bal-liberális publicista elé. Kellően tájékozatlan, otromba, igénytelen, pszeudó értelmiségi, egyszóval egy tenyérbemászó alak.

Jellemének ilyen aljas kivetülése, bizton állíthatjuk, hogy egy súlyos gyermekkori traumának a maradványa.

Ezzel nem is lenne semmi gond, hiszen számos ember küzd gyermekkorra visszavezethető lelki problémákkal. Nem is bántanám én emiatt Tóta W. barátunkat, ha nem publicista lenne a lelkem és otromba förmedvényeivel nem bombázná rendszeresen a honi médiaolvasókat. Igyekeztem, Isten látja a lelkem, igyekeztem elkerülni az írásait, de sajnos mégis szembetalálkozom velük hébe hóba.

Ilyenkor azonnal felmegy bennem a pumpa és csak nehezen tudom figyelmen kívül hagyni azt a szomorú tényt, hogy Tóta W. egy retardált, bomlottelméjű ember. Az, hogy az Ingerülten című sorozatunk éppen vele kezdődik, csak a véletlen műve, illetve csak saját magának köszönheti, mert ismét tanubizonyságát adta legutóbbi cikkében (A más botjának jó végén, Hírszerő 2011. február 8.) végtelenül gonosz és szánalmasan igénytelen mivoltjának.

Idézzünk fel egy magasztos gondolatot, eme bomlott elme irományából:

"{...}Mondott egy szépet Orbán Viktor az évértékelőjén arról, hogy a botnak melyik végén érdemes állni. Ő például a jó végén szeret állni, a más botjának is a jó végén, és azzal verni a csalánt. Csak most véletlenül a sajátja akadt a kezébe."

Kedves Árpi, tisztában vagyok vele, hogy a férfi nemiszerv már puszta elképzelése, felsejlése is izgalomba hoz, de azért ezt nem kellene ennyire nyilvánvalóan, félreérthetetlenül kinyilvánítanod az olvasóid előtt. Vagy ha tervezel esetleg egy coming out-ot én nem állok az utadba, sőt!

Támogatom a nyilvánosságot, nem kell félhomályban összebújva koszos pokrócok között henteregned tovább.

Állj ki bátran és vállald az igazi identitásodat! Talán megszabadulva ettől a hatalmas tehertől, végre tisztán fogsz látni és őszintén fogsz írni.

De gyáva alak vagy te, jól tudom, hiszen számtalanszor bizonyítottad már hitványságodat. A baloldalon meleg fészekre találtál, jól meg is fizetnek, hát fröcsögj csak tovább bátran. A maroknyira zsugorodott liberális eszmetársaiddal  és maroknyira zsugorodott liberális eszméddel együtt úgyis ki fognak hordani a történelem szemétdomjára, oda ahova mindig is valóak voltatok.

Sajnálom, hogy ingerülten fogalmaztam...

ti-bi-da-bo - Flag Polgári Műhely

Tisztelt Olvasóink! Fel szeretném hívni a figyelmüket arra, hogy Ingerülten című rovatunkban a nyugalom és a jó érzés felkavarására alkalmas megfogalmazások jelenhetnek meg. Olyan gondolatok, amelyek az írásban érintett személyekre nézve sértőek, megalázóak lehetnek. Ezt a dühöngő rovatot, azért hoztuk létre, hogy az indulatok levezetéseként, egyfajta villámhárítóként szolgáljon. Elnézést kérünk előre is mindazoktól, akik sértőnek, megbotronkoztatónak tartják  az Ingerülten rovat írásait.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Tereb (146) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (282) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2724) Egészség (50) Irodalmi kávéház (531) Történelem (16) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7267) Belföld (10) Életmód (1) Gazdaság (694) Mozaik (83) Sport (729) Politika (1581) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (34) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>