Ma 2024 április 21. Konrád napja van. Holnap Csilla, Noémi napja lesz.
e9b6ad3640c4a7d168cc9c22c92a915b.jpg

Gordon a megváltó avagy Haza és Haladás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Azt beszélik Bajnai Gordon visszatér önkéntes számüzetéséből és odateszi magát vagányan, kérlelhetetlenül, de persze européer politikus módjára, mint ahogy azt megtapasztalhattuk már tőle, rövid "báb" miniszterelnöksége idején és ringe száll az ország vezető posztjáért.

Még nem tudni milyen szerepet szánnak számára a "nagyok" az alakulóban lévő szivárvány, vagy ha úgy teszik olajfa koalícióban. Mert az biztos, hogy nem a jó Gordon jutott el arra a felemelő, megindító elhatározásra szerény hajlékában tépelődve, hogy Magyarországot végre a Haza és Haladás vezérelv alapján kell irányítani és perzse ő erre a magasztos feladatra a legmegfelelőbb ember.

Bizony a behízelgő mosolyú Bajnai "barátunk", - mint azt a Heti Válasz nagyszerű tényfeltáró írása bemutatta (Árral szemben, Heti Válasz XII. évfolyam, 1-2. szám, 2012. január 12.) - egy amerikai epicentrumú balliberális kartell agyszüleménye.

Valószínűsíthető az is,hogy egy világméretű internacionalista összeesküvés egyik fontos láncszeme,  az az amerikai Demokrata Párt műhelyeként, hátországaként működő Center for American Progress (CAP), amely a Bajnai nevével fémjelzett Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány mögött áll. S innentől gondolom senkit nem lep meg, hogy a CAP a Clinton család, illetve a magyar kormány bírálatában felettébb jeleskedő Hillary Clinton külügyminiszter kenyerespajtása. Amit mi sem bizonyít jobban, hogy a CAP vezetőinek jelentős része Bill Clinton elnöki tanácsadójaként dolgozott 1992-2000 között.

Sokan a baloldalon paranoiásnak neveznek minket, nemzeti érzelmű embereket, hogy minden történés mögött összeesküvéselméletet vélünk felfedezni. A fenntiekben leírtak bizonyítják, hogy bizony létezik egy kozmopolita, balliberális "maffia", amely az egész nyugati pénzvilágot működteti. Különböző komisszárjaik révén kő keményen rácsapnak minden, az ő értékrendjükkel szembe helyezkedő ország a fejére.

Ez a fajta arrogáns támadássorozat, mindig abban az esetben éleződött ki, lett hangosabb, hazánkkal szemben, ha jobboldali-nemzeti kormány alakult. Így volt ez 1990-1994 között éppúgy, mint az első Orbán-kormány regnálása idején. A "hangok" most azonban olyan elemi erővel, fülsiketítően támadják hazánkat, amelyre még nem volt példa. A támadások pedig csak részben köszönhető a világ minden táján tapasztalható recesszió okozta pánikhangulatnak, sokkal inkább a baloldal számára katasztrófálisnak tűnő 2010-es "fülkeforradalomnak".
Magyarország kis pont a világ térképén, de ha ez a tendencia az egész világon elindul, azaz mindenhol megsemmisítő vereségeket mérnek a helyi baloldalakra, mint ahogy az nálunk történt, akkor a ma még csak hajszálrepedések a globális baloldali pénzhatalom által épített katedrálison könnyen vezethetnek a teljes ideolódiai megsemmisülésükhöz.

Ezek a forradalmi változások (bankok, multik megadóztatása; új munkahelyek teremtése; állami pazarlás megszüntetése, adórendszer arányosítása, gyermekvállalás ösztönzése; a felsőoktatás megújítása stb.) nem a már velejéig fertőzött nyugati társadalmakban lelhetnek fogékony táptalajra, hanem sokkal inkább Kelet- és Közép Európában.
Ezért lett Orbán Viktor persona non grata, nemzetközi közellenség, ezért próbálják meg ellehetetleníteni, perifériára szorítani hazánkat és ezért találták ki most újból Bajnait, Gyurcsány és az LMP mellé.
Kapkodnak, hiszen meg vannak rémülve attól a számukra végzetes víziótól, amely fel van írva az égre örök tanulságul:
"Habár felül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr"

Csépányi Balázs
Szerző a Flag Polgári Magazin főszerkesztője

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Történelem (18) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Sport (729) Mondom a magamét (7549) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mozaik (83) Életmód (1) Tv fotel (65) Belföld (11) Kultúra (7) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (705) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Politika (1582) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2789)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>